IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt ei enää masenna. :)Perjantai 14.05.2021 06:38

Eilenä päivä meni ihan mukavasti. Ei yhtään ahdistanut. Enkä joutunut syömään onneksi rauhoittavia. Kyllä tää tästä olo alkaa varmasti helpottaa pikkuhiljaa. Menee taas vaan hetki ja päivä kerrallaan. Olin eilen illalla parhaan kaverin luona. Oli mukavaa. Istuttiin sohvalla, katsottiin telkkaa ja juteltiin samalla. Näemme taas ensi viikolla. Viikonloppuna me ei nähdä koska parhaalla kaverilla on menoa silloin. Mä olen tosiaan viikonlopun täällä. Katsoo sitten taas ensi viikolla jos menee taas poikaystävän luokse.
Olen varmasti sitten kunnossa. On ollut rankkaa mutta selvisin taas.
Välillä vaan se paska kausi tulee jossain vaiheessa elämää. Nyt se tuli ja meni. Aijon nauttia tulevasta viikonlopusta. Ajattelin mennä liikuntapuistoon viikonloppuna jos on hyvä ilma. Sinne taas treenaamaan.
Aijon lenkkeillä myös. Tänään taas menen illalla lenkille. Näen tänään taas mun yhtä kaveria. Me ei olla nyt nähty koska olen ollut todella väsynyt.
Mutta nyt on taas kiva nähdä. Menen sen luokse kylään illalla. Ajattelin tänään käydä lidllissä. Tai sitten viikonloppuna. Katsoo taas fiiliksen mukaan mitä tekee. Mulla ei ole mikään kiire. Se on parasta. Teen tänään ruoaksi mifupastavuokaa. En ole ennen tehnyt sitä. Löysin reseptin netistä ja ajattelin kokeilla. Sen pitää olla vaan 20 minuuttia uunissa. uskon että se on varmasti hyvää. Pitää alkaa taas katselemaan uusia ruokaohjeita netistä. Jos löytää taas sellaista mitä ei ole ennen tehnyt. Pakko sanoa että tykkään tehdä ruokaa. Siitä tulee aina joka kerta hyvää kun tekee. Mun tekee mieli kauheasti suklaata. Ajattelin tänään käydä ostamassa. Nyt kun alkaa taas viikonloppu niin voi vähän herkutella. Limua mun ei tarvitse ostaa koska sitä on vielä muutama tölkki. Mutta nyt musaa soimaan ja alkaa fiilistellä perjantai päivää.
Perjantai on paras päivä aina. Mua ei masenna enää mikään. Nyt vaan nautitaan elämästä. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Kiitos taas aamukahvin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.