IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä illalla oli ukkonen.Tiistai 18.05.2021 07:06

Tiistai. Viikko on lähtenyt mukavasti käyntiin. On ollut hyvä olo mistä olen täysillä nauttinut. Mukavaa kun on taas paremassa kunnossa. En eilen illalla mennyt lenkille koska iski ukkonen ja vesisateet. No tänään uusi yritys. Aamulenkin sain eilenä tehtyä. Silloin paistoi aurinko.
Olin taas lenkillä pururadalla. En ole vielä päättänyt mitä ruokaa teen tänään. Mun tekisi mieli tehdä se makkarakeitto. Tänään voisi olla keitto päivä. Uuniruokaa en nyt tee koska olen tehnyt sitä aika useasti. Pidän siitä nyt taukoa. Ensi viikolla aijon sulattaa mun jääkaapin. Se on aina hyvä tehdä välillä. Teen sen vähintään aina kerran vuodessa.
Nyt taas huomaa että pystyy elämään hyvin tämän sairauden kanssa.
Onneksi mulla on hyvä lääkitys päällä. Helpottaa aika paljon. Välillä se masennus ja ahdistus sitten iskee mutta siitä aina selviää jotenkin.
Nyt mä selvisin taas. Hyvä minä. Nyt taas elän hetki ja päivä kerrallaan.
Sitä ei voi koskaan tietää mitä huomenna tapahtuu. Soitin eilenä parhaalle kaverille. Kyselin miten sillä menee. Hyvin onneksi. Katsoo jos keritään näkemään taas tällä viikolla. Menen taas sen luokse kylään. Salkkareissa taas on alkanut tapahtua. Nyt siihen on tullut paljon uusia hahmoja. Jännäksi menee. Mielenkiinnolla haluan tietää niistä uusista hahmoista enemmän. Pakko seurata nyt salkkareita. Kohta salkkarit jää kesätauolle.
En eilenä katsonut jersey shorea. Varmaan taas viikonloppuna tulee sitten sitä katsottua taas. Kun on hyvin aikaa. Sain pestyä pyykit eilenä. Pesukone oli vapaa. Pesen taas ylihuomenna pyykkiä. Samalla kun siivoan. Voisin taas aloittaa siivoilun jo keskiviikkona. Teen silleen.
Kohta pitää ottaa aamulääkkeet ja syön aamupalaksi puuroa. Nyt on taas puuroa koska ostin sitä paketin eilenä. Ei ole ihan heti loppumassa.
Mä syön aina puuroa aamupalaksi. Paras aamupala mun mielestä.
Pitää nälän hyvin poissa aamupäivän. Iltapalaksi mä syön sitten aina ruisleipää. Syön päivän aikana paljon kuituja. Mikä tekee vaan hyvää.
Mutta. Nyt alan seurata vähän tuota ilmaa millaiseksi se päivän aikana menee. Toivon että pääsee taas lenkille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.