IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Maha oli sekaisin ja ahdistus iski illalla.Keskiviikko 16.06.2021 07:22

Eilinen päivä oli aika perseestä. Aamu lähti silleen hyvin käyntiin, mutta sitten päivällä maha oli sekaisin ja kipeä. En yhtään tiedä mitä olen syönyt kun vatsa meni sellaiseen kuntoon. Söin sitten loppupäivän puuroa. Illalla taas sitten iski kauhea itku ja ahdistus. Mulle tuli taas niin huono olo että jouduin ottamaan sen rauhoittavan. Harhat iski siinä vaiheessa taas.
Mutta heti kun otin sen lääkkeen niin olo helpottui heti ja sain onneksi nukuttua. Heräsin juuri äsken ja olo on taas paljon parempi. Toivon että tästä on tulossa hyvä päivä taas. Eilenä kaikki tuli taas ihan puun takaa. Mutta se helpotti taas paljon oloa kun sain itkettyä. Nyt ei ole enää silleen kireää oloa päässä. Sai kaiken purettua ulos. Välillä mun elämä on tämmöistä. Että tulee se ahdistus ja harhat. Ne kuuluu tähän mun sairauteen. Mutta aamu on silleen lähtenyt hyvin käyntiin että nyt ei ahdista onneksi. Otan kohta aamulääkkeen niin sekin auttaa oloon niin ei tule sitä ahdistusta. Masennuslääke on samalla ahdistus lääke.
Tänään teen ruoaksi carbonarakastiketta ja pastaa. Se on hyvä ruoka tälle päivälle. Huomenna teen kinkkukiusausta. Se on ollut hyvä että jaksan käydä kaupassa ja tehdä ruokaa. Siinä ei ole onneksi nyt ollut silleen mitään ongelmaa. Se on ollut hyvä että aina kun teen ruoan niin mulla ei ole onneksi mikään kiire. Saa sen rauhassa tehtyä. Sekä siitä tulee aina hyvää. Tänään aijon taas lenkkeillä. Menen aamulenkille ja sitten vielä iltalenkille. Pakko saada paljon liikuntaa tänään koska se tekee vaan hyvää mulle ja lievittää masennusta ja ahdistusta.
Aijon ainakin kävellä taas yhteensä tunnin. Tänään aloitan siivoukset.
Niin huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa. Huomenna pesen lakanapyykkiä taas. Saa sitten kämpän kuntoon. Hyvä että sain ne ikkunat pestyä viime viikolla. Pesen ne taas vuoden päästä.
Viikonlopun suunnitelmat muuttuivat. Näen poikaystävän vasta sitten juhannuksena. Olen viikonlopun nyt täällä. Nyt kun mä olen viikonlopun täällä niin ajattelin mennä liikuntapuistoon treenaamaan viikonloppuna.
Pitää ottaa vesipullo mukaan. Mutta jos on kamalan kuuma niin sitten en välttämättä mene. Mutta katsotaan. Aijon lenkkeillä viikonloppuna ainakin. Mutta. Nyt otan aamulääkkeen. Uskon että tämä päivä on paljon parempi kun taas eilinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.