IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt on saatu toinen rokote. :)Lauantai 03.07.2021 07:13

No niin. Nyt olen saanut toisen koronarokotteen. Sain sen nimistä rokotetta kuin moderna. Pitäisi olla hyvä. Käsi on vähän kipeä mutta muita sivuoireita ei ole onneksi tullut. Paitsi ehkä vähän väsyttää. Mutta se johtuu siitä rokotteesta. Se rokote kyllä väsytti mut eilenä koska menin jo puoli kahdeksan nukkumaan. Nukahdin heti kun menin sänkyyn. Tänään mä heräsin vasta puoli seitsemän. Jaksoin nousta ajoissa ylös.
Kun olin käynyt ottamassa sen rokotteen niin menin sen jälkeen käymään kaupassa. Ostin jäätelöä, teetä ja mehukivennäisvettä. Olen kohta syönyt litran jäätelöä. Maistuu kun on näin kuuma. Olo on edelleen hyvä. Ei ahdista onneksi. Kiva kun viikonloppu alkoi taas. Aijon vaan olla ja nauttia. Menen tänään taas lenkille. En mennyt eilenä lenkille kun sain sen rokotteen. Lepäsin eilisen päivän. Aamulenkille menen ja sitten vielä iltapäivällä lenkille. Täytyy pitää kunto hyvänä. Sekä paino pysyy hyvänä kun liikkuu. Kohta aamulääke taas pitää ottaa. Nyt mulla on taas kaikkia lääkkeitä niin ei tarvitse mennä hetkeen apteekkiin. On leponexit ja masennuslääkkeet. Huomasin että en ole syönyt rauhoittavia moneen viikkoon. Mikä on vaan hyvä juttu. Olen pärjännyt hyvin ilman niitä.
Se on vaan hyvä että syön niitä harvoin eikä jatkuvasti. Otan sen rauhoittavan siinä tilanteessa jos mikään muu keino ei auta ahdistukseen ja harhoihin. Tai että jos en saa unta niin otan sen iltalääkkeiden kanssa.
Mutta nyt on ollut taas hyvä kausi mulla ja olen nauttinut siitä ihan täysillä. Hetki ja päivä kerrallaan. Odotan jo innolla ensi viikkoa niin pääsee taas poikaystävän luokse muutamaksi päiväksi.
Poikaystävällä on nyt kuukauden loma. On nauttinut siitä ja se on hyvä.
Mun kaikilla kavereilla alkoi myös lomat. Mutta nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Tästä on tulossa varmasti mukava päivä.
Nautin kesästä! Onneksi on kylmää coca colaa niin juon sitä. Coca cola kuuluu kesään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.