IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kävin eilenä koronatestissä.Sunnuntai 25.07.2021 07:05

Viikonloppu ei mennyt hyvin kun luulin. Perjantaina mulla nousi kuume illalla. Eilenä mä menin sitten koronatestiin. Äiti vei mut sinne. Nyt olen kotona karanteenissa. Odotan vastausta että onko mulla korona. Kaikki tämä tuli taas ihan puuntakaa. Yllättäen. Sitä ei voi koskaan tietää mitä huomenna tapahtuu. Voi tapahtua ihan mitä tahansa. Mulla oli perjantaina aamulla ihan hyvä olo. Mutta jos mulla olisi ollut jo kuumetta perjantaina aamulla, niin en olisi silloin lähtenyt vanhempien luokse.
Mun ja poikaystävän piti nähdä viikonloppuna mutta sanoin sille että parempi ettei nähdä jos mulla on korona. Poikaystävä olisi tullut näyttämään sen uuden auton minkä se oli hommanut. No mä näen sen auton sitten myöhemmin. Innolla kyllä haluan nähdä sen ja päästä kyytiin. Olo on muuten tällä hetkellä ok. Ei onneksi ahdista. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Kiitos taas aamukahvin. Nyt mulla ei vissiin enää ole kuumetta. Mä mittasin eilenä illalla niin kuume oli jo silloin onneksi laskenut. Olen ottanut särkylääkettä ja juonut finrexin juomaa.
Mikä onneksi auttoi tuohon kuumeeseen. Eilenä mä söin levyllisen suklaata mikä onneksi vähän piristi mieltä. Ostin sen suklaalevyn silloin perjantaina kun kävin kaupassa. Onneksi mulla on coca colaa vielä niin juon ne sitten myöhemmin. Kohta otan aamulääkkeet. Huomenna jaan taas viikonlääkkeet dosettiin. Nyt mulla on taas kaikkia lääkkeitä niin ei ihan heti tarvitse mennä apteekkiin. Kohta vaihtuu kuukausi. Elokuu.
Se tarkoittaa sitä että kohta alkaa onneksi salkkarit! Tulee taas illalla katsottavaa. Innolla haluan taas nähdä mitä kaikkea tapahtuu salkkareissa. Tänään aijon ottaa ihan rennosti. Levätä. Ei voi lähteä nyt mihinkään. Pitää olla kotona.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.