IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jee, perjantai. :)Perjantai 13.08.2021 06:35

Se on taas viikonloppu. Nopeasti tää viikko on mennyt. En ole nyt lähdössä viikonloppuna mihinkään. Olen täällä. Ensi viikon viikonloppuna olen menossa taas poikaystävän luokse. Ajattelin ottaa sähköpotkulaudan silloin mukaan niin voidaan ajella taas sillä. Menen tänään ajamaan sillä kun mulla on aikaa. Tiedän jo minkä reitin aijon tänään tehdä.
Kävin eilenä tokmannilla. Piti ostaa kaikenlaista mitä tarvitsee. Ostin: sukkia, hoitoainetta, ponnareita, sähköhammasharjan päitä, sitten mä löysin kivan pinkin pitkähihaisenpaidan mikä maksoi vaan 12 euroa. Mä rakastuin siihen heti kun näin sen. Pinkki on mun lempi väri. Laitan sen paidan päälle tänään. Oli kiva vähän shoppailla. Nyt en taas shoppaile hetkeen mitään. Mutta nyt on hyvä kun on sukkia. 7 paria.
Heräsin kuuden jälkeen. Aamukahvit on juotu. Kuulin että lidlissä on kulta katriina kahvia tarjouksessa. 3 pakettia 8 eurolla. Menen tänään ostamaan ne jos niitä on vaan jäljellä. Jos ei ole niin sitten ostan toista kahvia mitä myydään siellä. Olen lähdössä mökkireissuun ensi viikon maanantaina. Yhden porukan kanssa mennään pariksi päiväksi. Mun yksi kavereista lähtee myös mukaan. Se mökki on Hämeenlinnassa. En ole koskaan mökkeillyt siellä suunnalla. Ihan kiva nähdä millainen paikka se on. Tulee varmasti mukava ja kiva reissu. Pääsee vähän vaihtamaan maisemaa pariksi päiväksi. Pakkailen vasta kamoja tuossa sunnuntaina ja maanantai aamuna. Olo on tällä hetkellä ok. Eilenä meinasi ahdistus jo iskeä. Mutta enää ei ole mitään hätää. Kohta otan aamulääkkeet niin ne lievittää ahdistusta. Mutta on silleen helpottunut olo että viikonloppu taas alkaa. Mulla ei ole mihinkään kiire.
Voi vaan olla. Aijon katsoa taas ruudusta ohjelmia, käydä lenkillä, kuunnella musiikkia, nukkua, käydä ajelemassa sähköpotkulaudalla...
Tänään menen taas illalla lenkille. Eilenä en jaksanut mennä.
Mutta kiva kun aurinko näköjään paistaa tänään. Eilenä satoi vettä.
Mietin pitäisikö viikonloppuna mennä liikuntapuistoon pitkästä aikaan.
Jos on vaan hyvä sää. En ole käynyt siellä kun oli kovat helteet.
Mutta nyt ilmat ovat vähän viilenneet. Mutta nyt nauttimaan perjantaista. Sekä viikonlopusta. Alan kuunnella jotain hyvää musiikkia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.