IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään mökille.Maanantai 16.08.2021 06:54

Tänään reissuun. Vähän jännittää mutta varmasti on tulossa kiva mökkireissu. Olen melkein pakannut kaikki mitä tarvitsee. Pakkaan loput kamat kun saan blogin kirjoitettua. Eilenä mua ahdisti sen verran illalla että jouduin ottamaan sen rauhoittavan. Onneksi mä otin sen koska olo helpottui heti kun sen otti. Sitten vielä iltalääkkeet siihen päälle niin sain onneksi hyvin nukuttua viime yönä. Nyt kun mä heräsin aamulla niin olo on jo paljon parempi. Aijon ottaa sinne mökkireissuun rauhoittavia mukaan jos siellä iskee ahdistus tai huono olo. Hyvä olla ne mukana.
Kävin eilenä tokmannilla. Ostin limua. Sekä löysin kivat kengät mitkä maksoi vaan 12 euroa. Nilkkurit. Käärmeennahka kuvioiset. Hyvät kengät syksyksi. Niiden oikea hinta olisi ollut 30 euroa. Hyvä löytö kun oli halvat.
Harvoin tekee tuommoisia löytöjä. Tällä viikolla pitää maksaa laskuja. Maksan kaikki laskut kun tulen reissusta. Perjantaina tulee rahaa niin maksan ne laskut silloin. Kämppä pitää laittaa kuntoon ennen lähtöä. Eli mun pitää vaan tiskata ja siivota keittiö. Pyykit sain pestyä eilenä.
En eilenä päässyt lenkille koska satoi vettä ja oli ukkonen koko iltapäivän.
No ei se mitään. Ihan kiva kun satoi taas vähän vettä. Ilma tuntuu taas raikkaalta. Aijon ulkoilla paljon mökkireissun aikana. Ellei sada kaatamalla vettä. Sadetta se vähän lupasi siihen suuntaan minne me mennään.
Mutta nyt jatkuu pakkaaminen. Alan kuunnella nyt hyvää musaa niin tulee hyvä fiilis päälle. Aijon vaan nauttia koko reissun ajan. Sekin on kiva kun mun yksi parhaista kavereista lähtee myös reissuun. Meille tulee varmasti hauskaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.