IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Salille taas tänään.Keskiviikko 01.09.2021 07:09

Keskiviikko. Jotenkin taas tuntuu siltä että tää viikko menee nopeasti. On onneksi ollut hyvä olo koko viikon. Ei ole ahdistanut vaan vähän väsyttänyt. Tänään olen menossa taas salille illalla. Pääsee treenaamaan.
Ruoaksi teen tänään lohikeiton. Yksi mun lempi ruoka mitä teen useasti.
Keskiviikko on yleensä mun keittopäivä. Se on hyvä kun sen tekee aamupäivällä niin voi syödä sitä sitten päivälliseksi kun lämmittää sen.
Siinä on hyvä ruoka syödä ennen kun menee salille. Keiton kanssa syön sitten myös ruisleipää. Menen aamulenkille kun on hyvä ilma. Huomaa että aamuisin on jo viileää. Pitää pukea lämpöisesti päälle ennen kun menee ulos. Takki pitää laittaa. Näköjään tänäänkin paistaa aurinko. Eilenä oli jopa vielä 20 astetta lämmintä päivällä. Mutta kohta varmasti kylmenee. Sekä tulee vesisateet. Nyt pitää vaan nauttia auringosta kun pystyy. Mulla on varmaan taas verikokeet lokakuun alussa. En ole vielä saanut aikaa. Saan sen ajan varmaan tällä viikolla. Joudun käymään verikokeissa aina kerran kuussa leponex lääkkeen takia. Onneksi olen tottunut. En pelkää piikkejä. Mulla menee leponex lääkettä 200mg iltaisin ja masennuslääkettä menee 15mg aamulla. Medipam rauhoittavaa menee 5mg. Otan siinä vaiheessa sen rauhoittavan kun mikään muu keino ei auta ahdistukseen tai harhoihin. Mä syön nykyään todella harvoin rauhoittavia. Mikä on vaan hyvä juttu. Nyt taas hetkeen ei ole ollut harhoja. Ne tulee siinä vaiheessa kun olen todella väsynyt ja ahdistunut. Pitää elää tätä elämää hetki ja päivä kerrallaan.
Koska en voi tietää millainen olo mulla on huomenna. Voi olla hyvä päivä tai huono päivä. Mutta olen huomannut että selviää aina jotenkin jos on huono päivä. Nyt otan aamulääkkeet. Sekä alan tiskaamaan.
Siivoan samalla keittiön. Roskat pitää myös viedä.
Pesen taas pyykkiä huomenna. Lakanat pitää pestä ja pyyhkeet.
Huomenna pitää taas siivota. Sitten on hyvä fiilis kun kämppä on siisti.
Siivoan huomenna kunnolla kaikki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.