IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Perjantai. Viikonloppu taas alkaa. Huomenna olen menossa parhaan kaverin luokse yökylään. Vietetään mukava ilta. Juodaan ja herkutellaan.
En ole taas pitkään aikaan ollut parhaan kaverin luona yötä. Nyt on taas kiva mennä. En ole nyt nähnyt parasta kaveria muutamaan viikkoon. Nyt on taas kiva nähdä pitkästä aikaan taas. Varmasti valvotaan huomenna eikä mennä heti nukkumaan. Mä heräsin jo tänään vähän ennen neljää enkä saanut enää unta. No totesin että nyt ylös ja kahvinkeittoon.
Sain eilenä siivottua kämpän ja pestyä pyykit. nyt ei taas hetkeen tarvitse pestä pyykkiä. Ensi viikolla sitten taas. Ajattelin tänään käydä tokmannilla. Sinne kuluttamaan aikaa ja ostan parhaan kaverin lahjaan vielä kasan suklaata sekä synttärikortti. Sitten sen lahja on valmis. Odotan jo innolla että pääsee sitten antamaan lahjan. Lokakuussa vasta koska silloin on parhaan kaverin synttärit. Tänään on tullut asumistuki.
Hyvä niin saa huomenna ostettua juomat. Lupasin ostaa sipsiä mulle ja parhaalle kaverille. Paras kaveri hommaa dipit sipsien kanssa.
Olo on hyvä tällä hetkellä. Olen kovasti odottanut tätä viikonloppua.
Vähän väsytti tällä viikolla mutta ei onneksi ahdistanut. Eikä ole joutunut syömään rauhoittavia. Hyvin olen taas pärjännyt ilman niitä. Saa nähdä millainen on sitten ensi viikko. Toivon että hyvä. Eilinen salkkarit jakso jäi aika hauskaan kohtaan. Mä niin repesin sille Kallen kuvalle mikä näkyi siinä. Pakko katsoa tänään mitä seuraavaksi tapahtuu. Huomenna tulee taas Masket singer suomi. Pakko katsoa se.
Olen jäänyt siihen ohjelmaan koukkuun. Kiva arvailla kuka on maskin takana. Eka jakso oli hyvä. Big brother alkaa tämän viikon sunnuntaina. Kokonaan unohdin sen hetkeksi. Jee! Sitten se tulee joka päivä. Ihan parasta. Niin haluan nähdä millaisia asukkaita astuu taloon.
Toivon että mielenkiintoisia. Sitten on kiva nähdä millainen bb talo on. Miten se on sisustettu. Aijon katsoa ne bb jaksot ruudusta. Voi katsoa ne sieltä koska vaan. Nyt viikonloppu fiilis päälle. Alan kuunnella hyvää musiikkia. Ihanaa, huomenna näen parhaan kaverin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.