IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pekka on mun lempi bb asukas.Torstai 09.09.2021 06:28

Jaksoin herätä jo puoli kuusi. Pääsin sängystä ylös ja nyt on aamukahvit juotu. Kävin eilenä lidlissä niin ostin muutaman paketin taas kahvia.
Kahvi ei ole ihan heti loppumassa. Eilenä oli mukava päivä. Olin taas salilla illalla niin oli kunnon treenit. Hiki tuli ja hyvä olo sen jälkeen.
Eilenä illalla olin niin väsynyt että menin jo ennen kahdeksaa nukkumaan.
Nukahdin heti. Jaksoin katsoa salkkarit vielä kun tulin salilta. Olo tällä hetkellä on hyvä. Viikko on mennyt hyvin. Huomenna on taas perjantai.
Huomenna ajattelin käydä kaupassa ostamassa vähän herkkuja. Mun tekee mieli kovasti suklaata. Sitä pitää ostaa ja ehkä sen kanssa vielä sipsiä. En mieti yhtään kaloreita kun syön niitä. Viikonloppuisin mä aina herkuttelen. En koskaan herkuttele viikolla mikä on hyvä. Mä selviän hyvin arkipäivinä tavallisella ruoalla. Sekä juon vaan vettä, kahvia ja teetä. Mun paino on tällä hetkellä hyvä. Olen normaalipainoinen.
Yhdessä vaiheessa mun elämää olin ylipainoinen. Kun aloin syömään lääkkeitä niin mun paino nousi. Mutta sain sen tiputettua onneksi normaaliin. Siinä oli kova työ. Mutta olen tyytyväinen että mä onnistuin.
Nyt mun paino on pysynyt hyvänä nämä viimeiset pari vuotta. Eikä mua haittaa jos mulla tippuu pari kiloa vielä pois. Tänään taas aijon lenkkeillä. Nyt kun viikonloppu alkaa niin aijon silloin ulkoilla paljon. Jos on hyvä sää niin voisin mennä taas tuonne liikuntapuistoon. Mä olin siellä viime perjantaina aamulla. Oli kiva ilma. Aurinko paistoi.
Tänään pitää taas katsoa big brotheria. Katson sen jakson kun tulee hyvä hetki. Pakko nähdä miten ne asukkaat pärjää siellä talossa.
Sekä miten niiden viikkotehtävä sujuu. Pakko sanoa että se Pekka on mun lempi asukas. Se on niin jotenkin iloinen ja positiivinen. Tykkään!
Lempi asukas naisista on Laura R. Muista naisista mä en oikeen tykkää.
Kaikki ne miehet on siellä parempia. Fanitan mielummin niitä.
Toinen mun lempi asukas on Anssi. Saa nähdä kuka lähtee tällä viikolla talosta. Selviää sunnuntaina. Nyt alan siivota. Saa kämpän kuntoon niin viikonloppuna voi ottaa rennosti. Pyykkiä pitää pestä myös tänään.
Uskon että tästä tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.