IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olo alkaa olla hyvä!Tiistai 21.09.2021 07:19

Eilenä oli hyvä päivä. Olo tuntui hyvältä ja mä nautin siitä. Viikko alkanut hyvin. Olin eilenä illalla salilla niin oli hyvät treenit. Jaksoin tehdä sarjoja.
Isoilla painoilla. Olen huomenna menossa taas salille illalla. Se on vaan hyvä että olen innostunut treenaamaan. Tekee vaan hyvää mielelle ja kropalle. Paino ja kunto pysyy koko ajan hyvänä. Tänään taas tottakai aamulenkille. Niin kuin joka arki aamu. Siinäkin päivä lähtee hyvin käyntiin kun saa raitista ilmaa. Pitää nyt pukea lämmintä päälle koska tuolla ulkona on aika kylmä jo. Olin eilenä illalla niin väsynyt etten jaksanut katsoa salkkareita. Menin jo puoli kahdeksalta nukkumaan. Ei se mitään katson tänään sen eilisen jakson. Mtv palvelusta.
Pitää muuten katsoa ne selviytyjät suomi jaksot. Mulla on pari mitä en ole vielä katsonut. Onneksi mä en tiedä että ketkä ovat tippuneet sieltä.
Toivon että Helmeri on vielä mukana siinä. Se on mun suosikki. Toivon että se voittaa. Mulla on verikokeet taas viikon päästä maanantaina.
Pitää mennä leponex lääkityksen takia. No onneksi olen tottunut piikkeihin. Mun pitää tällä viikolla hakea leponexia. Käyn loppuviikosta apteekissa. Niin on sitten taas sitä lääkettä. Nyt on hyvä että ei ahdista.
Sekä mä olen paljon pirteämpi mitä viime viikolla. Ihanaa kun alkaa olla taas normaali olo. Sekä ei enää väsytä kauheasti. Mä olen miettinyt että mistä se viime viikon väsymys oikein johtui? No nyt se on ohitse ja mä selvisisin siitä. Pelkäsin että joutuu mennä lääkäriin sen väsymyksen takia. Otan nyt aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Sain eilenä pestyä pyykit. Pesen pyykkiä sitten taas ylihuomenna.
Lakanat ja pyyhkeet pitää silloin pestä. Sekä vaatteita. Siivoan myös ylihuomenna. Tästä tulee hyvä päivä. Kiitos taas aamukahvin mikä herätti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.