IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvät treenit oli taas eilenä salilla. Hiki tuli pintaan ja hyvä olo. Kroppa pysyy hyvässä kunnossa. Käyn salilla aina maanantai iltaisin ja keskiviikko iltana. Eli pari kertaa viikossa. Mikä on vaan hyvä juttu. Muina päivinä mä lenkkeilen. Tänään menen taas illalla lenkille. Pitäisi olla hyvä ilma. Eilenä oli ihanan aurinkoinen päivä. Piristi paljon mun mieltä se aurinko.
Eilenä oli muutenkin hyvä päivä. Olo tuntui hyvältä koko päivän. Olen taas oma itseni. Ei ahdista, väsytä tai masenna. Nyt pitää taas nauttia tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Tänään pitää käydä kaupassa ja apteekissa. Pitää hakea leponexit. Niin on sitten sitä lääkettä taas. Sitten mulla on taas kaikkia lääkkeitä. Ei tarvitse hetkeen hakea mitään.
Tänään pitää siivota. Siivouspäivä. Pyykkiä pitää pestä myös eli lakanat sekä vaatteet. Alan siivota kun saan blogin kirjoitettua. Mulla on onneksi koko aamu aikaa siivota. Sekä pestä pyykit. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet ettei unohdu. Masennuslääke. Olen syönyt masennuslääkeitä 14 vuotiaasta asti. Sain silloin ensimmäisen masennuslääkkeen. Olin todella masentunut silloin niin mulle määrättiin se. Siitä se lääkkeiden syöminen lähti. Nyt tosiaan syön masennuslääkettä ja psyykelääkettä. Lääkkeet kuuluvat mun elämään ja olen hyväksynyt sen. Pakko sanoa että niistä on iso apu. Pystyy jotenkin elämään tätä elämää. Harhoja tulee aina välillä. Silloin jos on todella pahat harhat ja ahdistus siihen päälle niin siinä vaiheessa mä otan sen rauhoittavan. Nyt en ole syönyt vähään aikaan rauhoittavia.
Mikä on vaan hyvä eikä harhoja ole ollut nyt hetkeen. Nyt on taas parempi kausi. Nyt on hyvä että mulla ei ole enää sitä väsymystä mikä mulla oli viime viikolla. Pelkäsin että se oli jotain vakavaa. Onneksi meni ohi. En ole tänä viikonloppuna lähdössä mihinkään. Aijon vaan olla ja ottaa rennosti. Käydä lenkillä, katsella sarjoja ja ohjelmia, nukkua, herkutella..ensi viikolla olen menossa taas poikaystävän luokse. Odotan innolla että näemme taas. Uskon että ensi viikko menee nopeasti. Mutta nyt alan siivota. Laitan jotain hyvää musiikkia taustalle niin on kivempi siivota. Sitten on kivaa kun on taas siisti kämppä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.