IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kivaa kun on hyvä fiilis!Tiistai 28.09.2021 06:19

Päätin jo tänään herätä Puoli kuuden jälkeen. Eilenä mä menin jo puoli kahdeksalta nukkumaan. Väsytti niin paljon. Nyt olen nukkunut hyvin taas niin jaksaa. Aamukahvit join äsken. Olo ja fiilis tällä hetkellä on aika hyvä. Viikko taas alkanut hyvin. Mistä olen iloinen. Nyt ei yhtään masenna tai ahdista. Olin salilla eilenä illalla. Hyvät treenit oli. Hiki tuli pintaan ja hyvä olo. Huomenna olen menossa taas illalla salille. Nyt on hyvä että on intoa liikkua. Liikunta on yksi mun lempi harrastus. Tykkään käydä salilla, lenkkeillä, pelata sählyä, jalkapalloa..kaikkea missä vaan liikutaan. Mulla on kunto noussut aika hyvin. Sekä liikunta lievittää masennusta ja ahdistusta. Mielummin mä lähden lenkille kun otan sen rauhoittavan ahdistukseen. Nyt on ollut hyvä kausi ettei ole joutunut syömään rauhoittavia. Harhoja ei ole taas ollut hetkeen mikä on hyvä juttu.
Pystynyt taas elämään tämän sairauden kanssa aika normaalia elämää.
Nyt mä nautin täysillä tästä hyvästä olosta. En jaksanut eilenä katsoa salkkareita kun menin jo ajoissa nukkumaan. No mä katson sen jakson tänään. Hyvin on illalla aikaa katsoa se. Big brother jakso pitää katsoa myös. Olen taas vähän jäljessä siinä. Innolla haluan nähdä millainen viikko tehtävä niillä on. Mun suosikki asukkaat ovat siinä: Taavi, Sami, Aki, Pekka, Laura R, Ville sekä Anssi. Jasmiina on ärsyttävin asukas siinä.
Saisi lähteä talosta koska se vaan valittaa ja valittaa. Sekä kiroilee ihan koko ajan. Sitä ei jaksa enää kuunnella. Saa nähdä kuka lähtee tällä viikolla talosta. Toivon että se on Jasmiina. Tänään taas aamulenkille pururadalle. Olen niin nauttinut siitä kun aurinko on paistanut. Piristää mun mieltä todella paljon. Nyt pitää nauttia siitä kun vaan pystyy koska kohta alkaa tulla pimeys ja vesisateet. Sitten ollaan vaan sisätiloissa.
Olin eilenä verikokeissa. Nyt saa taas hakea leponexia.
Haen sitä lääkettä vasta parin viikon päästä. Koska mä hain viime viikolla lisää leponexia. Mulla menee sitä joka ilta 200mg. On ollut hyvä määrä eikä ole joutunut enempää nostamaan sitä.
Mutta nyt otan aamulääkkeet. Uskon että tästä on tulossa taas hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.