IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tekee mieli omenaviiniä.Perjantai 01.10.2021 06:06

Nyt alkoi lokakuu. Pakko sanoa että syyskuu meni todella nopeasti. Ei enää mene kauaa niin on joulu. Alle kolme kuukautta. Se on vihdoinkin taas perjantai! Olen taas menossa poikaystävän luokse. Lähden taas vasta illalla. Alan pakkailemaan taas kohta kamoja. Kirjoitan eka blogin.
Fiilis on todella hyvä tällä hetkellä. Hyvin mä taas selvisin tämän viikon. Pakko sanoa että on ollut hyvä viikko. Ei ole onneksi yhtään ahdistanut tai ollut masennusta. Sekin on ollut hyvä että ei ole ollut harhoja. Kireä olo on ollut mutta se ei ole onneksi kamalan paha. Mun niska ja hartiat ovat vähän kipeinä. No pitää jotenkin venytellä niitä. Ajattelin viikonloppuna juoda omenaviiniä. Eli käydään alkossa tänään poikaystävän kanssa. Poikaystävä ostaa myös varmasti jotain juotavaa. Join kuukausi sitten viiniä kun olin parhaan kaverin luona yötä. Se oli päärynäviiniä. Sekin on hyvää. Se omenaviinipullo maksaa sen alle 8 euroa. Ei ole onneksi kallista. Mä tykkään viinistä. Kaikki viinit menee. Valkoviinit ja punaviinit..
Siinä kyllä rentoutuu kivasti kun juo. Olen huomannut tämän. Siitä on nyt kuukausi kun olin parhaan kaverin luona. Tajusin etten ole juonut kuukauteen mitään. Tipaton kuukausi. No se kyllä tekee ihan hyvää nyt kun miettii. Nyt on taas kiva juoda. Pitkästä aikaan. Pyykkiä pitää pestä tänään ennen kun lähden. Mulla oli eilenä vauhdikas päivä niin en kerennyt pestä pyykkiä. Heräsin taas tänään puoli kuusi. Olen nyt joka aamu alkanut heräämään siihen aikaan. Mä olen aamuvirkku.
Tykkään siitä. Aamukahvit join äsken. Siitä tulikin mieleen että ensi viikolla pitää käydä lidlissä ostamassa lisää kahvia. Muutama paketti.
Niin on kahvia sitten taas. Rahaa tulee ensi viikolla. Hyvä niin saa maksettua vuokran pois. Sekä muita laskuja mitä on nyt tullut.
Pitää muuten käydä katsomassa paljon mulla on rahaa tilillä tällä hetkellä. Uskon että sen verran että pystyy ostamaan viikonlopuksi ruoat ja juomat. Mutta nyt alan pakkailemaan ja perjantai musat soimaan. Tulee varmasti todella mukava ja kiva viikonloppu. Pääsee kunnolla rentoutumaan poikaystävän luokse. Nyt aijon vaan nauttia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.