IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ahdistava maanantai päivä.Tiistai 09.11.2021 06:35

Eilenä oli todella huono päivä. Aamu meni ihan hyvin mutta sitten alkoi ahdistaa. Se ahdistus kesti koko päivän iltaan saakka. Se oli hyvä että menin salille eilenä illalla niin siellä käynti sitten helpotti mun oloa tosi paljon. Pääsi purkamaan paineita ja ahdistusta. Loppu ilta meni sitten hyvin taas ja sain nukuttua viime yönä. Heräsin hetki sitten ja olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Oli eilenä todella lähellä että olisin ottanut sen rauhoittavan mutta selvisin ilman sitä mikä on vaan hyvä juttu.
Tänään on ohjelmassa aamulenkki ja sählypelit taas iltapäivällä kolmelta. Kivaa mennä taas pelaamaan. Innolla odotan. Tulee hyvä olo kun pääsee juoksemaan kentällä pallon perässä. Olen hyökkääjä niin kuin aina. Koitan taas tehdä tänään monta maalia. Saa nähdä millaiset joukkueet on tänään. Paras kaveri ei ole tulossa tänään pelaamaan koska sillä on jalka vielä kipeä. Onneksi mun toinen kaveri on tulossa pelaamaan. Sain pestyä pyykit eilenä. Pesen taas pyykkiä ylihuomenna samalla kun siivoan. Mulle riittää se että pesen aina pari kertaa viikossa pyykkiä. Alku viikosta ja loppuviikosta. Käyn varmaan ensi viikolla apteekissa hakemassa lisää leponexia. On sitä lääkettä sitten taas.
Muita lääkkeitä mun ei tarvitse hakea. Masennuslääkettä riittää vielä tämän vuoden loppuun. Aijon taas tänään katsoa eilisen bb jakson. Nyt niillä on alkanut aika hyvä viikkotehtävä mitä pitää kyllä seurata.
Katsoo kenellä menee hermot siinä. Varmasti hermot menee Jasmiinalla. Alkaa ihan varmasti valittaa jostakin ja sitä on sitten kiva katsoa. En eilenä jaksanut katsoa salkkareita vaan menin nukkumaan.
Tänään katson salkkarit jaksot. Se on kätevää kun ne voi katsoa koska vaan mtv palvelusta mikä mulla on. Samoin ruutu mistä mä katson kaikki bb jaksot. Ei onneksi maksa mitään. Nyt otan aamulääkkeet ja hyvä että olen menossa lenkille tuossa myöhemmin niin saa raitista ilmaa mikä tekee vaan hyvää. Menen pururadalle lenkille. Siellä on ihanan rauhallista ja luonto on lähellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.