IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aijon olla taas aamuvirkku.Maanantai 15.11.2021 05:55

Oli todella mukava viikonloppu vanhempien luona. Mun veli tuli myös viikonlopuksi niiden luokse. Oli ihan kiva nähdä taas veljeä pitkästä aikaan. Huolet ja murheet unohtuivat heti kun pääsi vanhempien luokse.
Mua ei onneksi yhtään ahdistanut koko viikonlopun aikana mikä oli vaan hyvä juttu. Sain siinä samalla vähän levättyä. Saunottiin viikonloppuna ja nukuin päikkäreitä kun nukutti. Herkuttelin pizzalla ja suklaalla. Oli hyvää. Uusi viikko taas alkaa. Uskon ja toivon että tästä on tulossa hyvä ja mukava viikko. Maanantai aamu alkanut hyvin aamukahvilla. Viideltä taas heräsin tänä aamuna. Aijon taas olla koko viikon aamuvirkku. Tykkään herätä aikaisin joka aamu. Varmaan sen takia kun mun ei tarvitse lähteä aamulla mihinkään muualle kun aamulenkille
tai sitten kauppaan. Kohta alan jakamaan taas viikonlääkkeet dosettiin. Mun pitää tällä viikolla käydä apteekissa hakemassa taas leponex lääkettä. Sitten on kaikkia lääkkeitä. Masennuslääkettä haen taas tämän vuoden lopulla. Karpalokapseleita mulla on tällä hetkellä 120 kappaletta. Tilasin niitä netistä kun sai noin paljon halvalla. Niitä ei tarvitse hakea hetkeen. Sami lähti näköjään bb talosta. Harmi koska se oli mun suosikki ja olisin toivonut että olisi voittanut big brotherin. No ihan hyvä että pääsi kumminkin näin pitkälle. Ikävä tulee sitä asukasta. Enää pari viikkoa niin big brother loppuu. Ei se mitään koska kohta alkaa tempparit. Alan sitä sitten seuraamaan. Tulee sitten taas katsottavaa viikolla ja onneksi salkkarit tulee joka päivä. Saa nähdä mitä salkkareissa tapahtuu tällä viikolla. Tänään taas salille treenaamaan. Teen kunnon treenit tänään. Hyvä päästä taas liikkeelle viikonlopun jälkeen. Pyykkiä pitää pestä tänään. No mulla on onneksi aikaa hoitaa ne. Pesukone on varmasti vapaana tänään. Nyt otan aamulääkkeet ja alan jakamaan lääkkeet dosettiin. Alan samalla kuunnella jotain hyvää musiikkia mistä tulee hyvä fiilis päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.