IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Teen jauhelihakeiton.Tiistai 16.11.2021 06:07

Viikko on alkanut todella hyvin. Olo on taas hyvä ja pakko nauttia siitä.
Ei onneksi ahdista yhtään mikä on hyvä juttu. Viime viikolla mua ahdisti joka päivä. Selvisin onneksi ilman rauhoittavia. Oli todella lähellä että olisin ottanut sen lääkkeen siihen ahdistukseen. Tänään mulla on ohjelmassa kaupassa käynti, teen jauhelihakeiton ruoaksi sekä sählypelit on taas tänään iltapäivällä. Innolla olen menossa pelaamaan. Saa nähdä millaiset joukkueet on tänään. Viimeksi pelattiin miehet vastaan naiset ja miehet voitti. Toivon että on sekajoukkueet tänään. Aijon olla taas hyökkääjä ja tehdä monta maalia. Paras kaveri ei ole tulossa pelaamaan vielä sen jalan takia. Sillä on jalka kipeä vielä. Käyn varmaan tänään apteekissa hakemassa leponex lääkettä. On sitten taas kaikkia lääkkeitä.
Oli hyvät salitreenit eilenä. Hiki tuli ja hyvä olo. Huomenna sitten taas uudestaan salille. Se on hyvä että on innostusta liikkumiseen koska mä tiedän että se tekee vaan mulle hyvää. Se on yksi hyvä keino ahdistukseen. Jos mua alkaa vituttaa tai ärsyttää, niin menen salille tai sitten lenkille purkamaan sitä oloa ja se auttaa heti. Mielummin niin ettei joudu ottamaan sitä rauhoittavaa. Joulu alkaa pikkiúhiljaa lähestyä ja pitäisi alkaa ostamaan joululahjoja kavereille. No onneksi tuo tokmanni on tuossa vieressä niin käyn sieltä ostamassa lahjat. Jotain pientä ajattelin jokaiselle ostaa. Suklaa kuuluu siihen lahjaan myös. Suklaata pitää olla aina joululahjassa. Saa nähdä mitä saan kavereilta lahjaksi. Sen mä tiedän että poikaystävältä saan suklaata. Mä saan joka kerta sitä jouluna. Ei se mitään koska rakastan suklaata. Sitä ei ole koskaan liikaa. Parhaan kaverin kanssa suunniteltiin että juhlitaan mun synttäreitä kun ne tulee. Haluan juhlia niitä parhaan kaverin kanssa.
Vietetään mukava ilta ja varmaan pitää korkata viinipullo.
Synttäreiden kunniaksi. Nyt otan aamulääkkeet ja teen kauppalapun valmiiiksi. Menen tosiaan tässä aamulla kauppaan että pääsee tekemään jauhelihakeiton ruoaksi tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.