IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ensi viikolla hammaslääkäriin.Keskiviikko 17.11.2021 06:32

Viikon puoliväli. Nopeasti taas tää viikko menee. Onneksi on ollut hyvä viikko tähän asti. Ei ole yhtään ahdistanut mikä on vaan hyvä. Olen taas oma itseni. Nautin taas tästä hyvästä olosta. Mä en oikeen tiedä että mikä väsytti ja ahdisti viime viikolla. Hyvä että sain levättyä viime viikonlopun vanhempien luona ja samalla pääsi vaihtamaan maisemaa mikä teki myös todella hyvää. Olen menossa seuraavan kerran vanhempien luokse jouluna. Olen taas tämän viikonlopun täällä ja ensi viikon viikonloppuna olen menossa poikaystävän luokse. Pakko sanoa että on ollut kova ikävä sitä nämä viime päivät. Nopeasti tää aika taas menee niin näemme sitten taas. Innolla odotan. Menen tänään sinne apteekkiin vihdoin ja viimein. Haen ne leponexit niin on sitten taas sitä lääkettä. Ensi viikon maanantaina mulla on taas verikokeet. Päivällä aika.
Ensi viikon tiistaina on myös hammaslääkäri kello yksi. Paikkaavat yhden mun hampaan kuntoon mikä on vaan hyvä juttu. Innolla sitten odotan laskua mikä tulee sen jälkeen. Toivon että ei tule kamalan isoa laskua mutta sen näkee sitten. Pystyn kyllä maksamaan sen siinä ei ole mitään ongelmaa. Tänään taas salitreenit illalla innolla olen menossa. Viime treenit meni todella hyvin ja uskon että menee myös tänään. Se on hyvä että olen innostunut. Aamu alkanut ihan hyvin kiitos aamukahvin.
Menen taas tänään aamulenkille. Saa vähän raitista ilmaa.
Pururadalle menen taas. Se on mun lempi lenkkeily paikka. Sitten kun tulen lenkiltä niin keitän kupin teetä ja varmaan jatkan big brotherin katsomista. Olen taas pari jaksoa siinä jäljessä. Saa nähdä ketkä asukkaat lähtevät tällä viikolla talosta. Useampi lähtee.
Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Uskon että tästä tulee mukava päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.