IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ahdistus iski taas.Tiistai 11.01.2022 06:15

Eilenä oli todella huono päivä. Mulle iski niin paha ahdistus etten päässyt edes sinne apteekkiin eilenä. Jouduin ottamaan sen rauhoittavan mikä onneksi helpotti heti mun oloa. Lepäsin loppupäivän. Tänään yritän mennä sinne apteekkiin niin saa haettua sitä leponexia. Toivon että tästä olisi tulossa vähän parempi päivä mitä eilenä. Varaudun siihen että ahdistus saattaa taas iskeä. Ei voi tietää vielä miten tämä päivä menee. Hetki kerrallaan. Onneksi olen oppinut elämään tämän ahdistuksen kanssa. Se aina tulee ja menee. Katsoin eilenä taas kotikatu sarjaa. Olen jäänyt siihen sarjaan ihan koukkuun. Hyviä hahmoja siinä sarjassa. Syke on myös toinen sarja mistä olen alkanut tykätä. Katson noita sarjoja varmaan taas tänään. Vielä on monta jaksoa ja kautta mitä katsoa. Tuntikausia katsottavaa. Aamulenkille olen taas menossa ja katsoo jos teen toisen lenkin illalla. Kävin eilenä illalla lenkillä. Oli ihan kiva ilma ulkona eikä tullut kylmä kun käveli. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet.
Sekä alan tiskaamaan. Aamu alkanut ihan hyvin. Heräsin tuossa puoli kuudelta. Onneksi aamukahvi herätti. Saa nähdä mitä salkkareissa tänään tapahtuu. Pakko katsoa. Se on kivaa kun salkkarit taas tulee joka päivä.
On illalla katsottavaa ennen kun menee nukkumaan. Mutta toivon että tänään pääsen sinne apteekkiin. Menen tuossa päivällä. Mulla menee tänään ja huomenna viimeiset leponex lääkkeet. Pakko saada ne lääkkeet niin on sitten niitä taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.