IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään olen menossa tapaamaan kummipoikaa poikaystävän kanssa. Sillä oli synttärit eilenä täytti vuoden. Käydään eka tokmannilla ostamassa lahja sille. Ostetaan se puoliksi. Ihan kiva niin tulee tänään vähän erilaisempi päivä. Samalla näkee taas poikaystävää. Tästä tulee hyvä päivä. Ei tarvitse koko päivää olla neljän seinän sisällä. Olo on edelleen väsynyt. Onneksi kohta tuo antibioottikuuri loppuu. On ollut tosi vahva lääke. Kroppa on mennyt ihan sekaisin siitä. Toivon etten hetkeen joudu taas syömään sitä lääkettä. Kävin eilenä tokmannilla. Ostin sitä vessapaperia ja sipsiä. Teki mieli sipsiä niin ostin. Nyt päätin etten syö suklaata ainakaan pariin viikkoon. Pidän tauon sen syömisestä. Sitä on nyt ehkä syöty liikaa viime aikoina. Sanoin myös poikaystävälle että ei nyt osta mulle yhtään suklaata koska se ostaa sitä mulle aina. Katson tänään nuo eiliset rantabaari jaksot. Hyvin on illalla aikaa katsoa ne. Se on kivaa kun sitä sarjaa tulee neljä jaksoa perjantaisin. On katsottavaa.
Tänään tulee taas putous. Katson sen vasta huomenna koska en nyt jaksa tänä iltana valvoa. Onneksi sen voi katsoa koska vaan mtv palvelusta.
Tänä vuonna tulee taas big brother syksyllä. Innolla odotan sitä pakko katsoa. Paras kaverikin alkaa varmasti myös katsomaan sitä. Voidaan sitten puhua siitä. Nyt otan aamulääkkeet ja mietin mitä puen päälle tänään. Siistit vaatteet ainakin. Onneksi tässä on vielä aikaa miettiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.