IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna parhaan kaverin luokse. :)Perjantai 01.04.2022 04:49

Ihanaa vihdoinkin on taas perjantai! Huomenna olen menossa parhaan kaverin luokse yöksi. Vietetään iltaa yhdessä pitkästä aikaan. Olen niin odottanut että pääsee viettämään aikaa parhaan kaverin kanssa. Tulee varmasti mukava ilta. Höpötellään, juodaan ja valvotaan. Ajattelin juoda omenaviiniä ja siideriä. Omenaviini on yksi mun lempi viini mitä juon usein. Toinen lempi viini on päärynäviini.
Join viiniä viimeksi kun olin poikaystävän luona eli pari viikkoa sitten.
Heräsin jo neljän jälkeen tänään. En saanut enää unta niin nousin vaan ylös ja aloin keittämään aamukahvia. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Aijon lenkkeillä, nukkua ehkä päikkärit kun on hyvin aikaa katsoa syke sarjaa ja kotikatua..eilenä katsoin syke sarjaa illalla. Olen kohta seitsemällä kaudella. Tuo kuudes kausi on ollut todella hyvä.
Tänään katson taas kaikki salkkarit jaksot mitä en ole vielä kerennyt katsoa. En jaksanut eilenä katsoa koska menin jo ajoissa nukkumaan kun väsytti. Käyn huomenna vasta apteekissa ja kaupassa. Tänään en jaksa lähte muualle kun lenkille. Huomenna haen kaikki lääkkeet. Sitten on lääkkeitä taas. Pakko sanoa että mulla on hyvä lääkitys. Auttaa todella paljon. Pystyy jotenkin elää tätä elämää. Välillä voi olla vaikeaa mutta siitäkin kyllä selviää. Harhoja mulla ei ole ollut vähään aikaan ja se on hyvä. Enkä ole nyt viime aikoina joutunut syömään rauhoittavia. Sekin on hyvä juttu. Huomenna saa haettua lisää rauhoittavia lääkkeitä apteekista. Sitten on niitä taas kun iskee huono olo ja ahdistus.
Aijon nauttia nyt täysillä tästä viikonlopusta. Unohdan kaikki huoleet ja murheet hetkeksi. Nyt otan aamulääkkeet. Alan kohta tiskaamaan ja siivoan keittiön.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.