IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään parhaan kaverin luokse viettämään iltaa ja olen yötä. Sovittiin että tulen kolmen aikoihin. Onneksi paras kaveri asuu kävelymatkan päässä. Noin kilsa on matka sen luokse. Kävin eilenä kaupassa ja alkossa hakemassa sipsit ja juomat. Ostin sitä omenaviiniä, yhden lonkeron ja pari siideriä. Hyvät juomat illalle. Saa nähdä mihin asti valvotaan se on parasta että meillä ei ole mikään kiire. Voidaan rauhassa jutella ja juoda. Varmasti nauretaan tänä iltana paljon. Olin viimeksi parhaan kaverin luona yötä syksyllä syyskuussa. Siitä on jo puoli vuotta aikaa.
Mulla on vaatekriisi mitä pukea tänään päälle. Ajattelin laittaa ainakin mustat legginsit jalkaan. Sitten varmaan joku huppari. Äh! Pitää vielä miettiä. Onneksi tässä on hyvin aikaa suunnitella ennen lähtöä. Pakko sanoa että mulla on niin paljon vaatteita tällä hetkellä etten nyt tarvitse uusia. Sitten kun kesä tulee niin shoppailen uusia kesävaatteita. Haluan paljon mekkoja, legginsejä ja toppeja. Kaikkea semmoista mikä näyttää hyvältä päällä. Rahaa on niin hyvin pystyy shoppailemaan. Olen suunnitellut että ostaisin tänä vuonna jossain vaiheessa uuden Guess laukun. Ostin viimeksi Guess laukun vuonna 2016. Siitä on muutama vuosi. Nyt pitää alkaa pikkuhiljaa alkaa säästämään siihen niin saa sen ostettua. Mulla on tällä hetkellä semmoinen punainen Guess laukku minkä ostin silloin laivalta. On hyvässä kunnossa ja käytän edelleen.
Aijon käyttää sitä laukkua taas kesällä. Mulla on myös semmoinen hieno Guess kaulakoru. Oli kallis mutta aivan ihana. Hyvässä kunnossa myös sekin. Kun ostin sen niin maksoi 80 euroa. Se on kallein koru minkä olen koskaan ostanut. Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia mistä tulee hyvä fiilis päälle. Tästä tulee hyvä päivä ja ilta! Aijon vaan nauttia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.