IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aamulenkille pururadalle.Tiistai 19.04.2022 05:37

Arki on taas alkanut pääsiäisen jälkeen. Nyt tää päivä tuntuu ihan maanantailta vaikka on nyt tiistai. Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä viikko alkanut mukavasti. Tänään sählypelit iltapäivällä. Hyvällä fiiliksellä olen menossa pelaamaan. Näkee taas kaikki tutut ihmiset. Kiva taas nähdä kaikki pitkästä aikaan. Tänään menen aamulenkille tuonne pururadalle. Nyt siellä pystyy lenkkeilemään kun lumet ovat sulaneet sieltä. Käyn siellä melkein joka päivä aina kun tuntuu siltä. Siellä on ihanan hiljaista ja rauhallista. Se on ihan tuossa vieressä niin pääsee helposti sinne.
Syke nousee aina kivasti kun siellä on paljon ylä ja alamäkiä. Hyvä lenkkeily paikka. Nukuin eilenä tunnin päikkärit ja kun heräsin niin menin lenkille. Teki hyvää saada raitista ilmaa päikkäreiden jälkeen.
Eilenä illalla mua ahdisti vähän mutta kun kävin suihkussa ja otin iltalääkkeet niin rauhoituin. Sitten menin ajoissa nukkumaan ja nukuin hyvin viime yönä. Nyt ei onneksi tunnu olo ahdistavalta. Otan kohta aamulääkkeet. Katson eilenä syke sarjaa loppuillan. Sain katsottua myös salkkarit olen siinä ihan mukana. Koitan katsoa nyt salkkarit joka päivä.
Siinä on alkanut taas tapahtua. Kohta alan siivota keittiötä ja tiskata.
Sekä alan kuunnella semmoista musiikkia mistä tulee hyvä fiilis päälle.
Tästä tulee hyvä päivä. Ihan kivaa kun arki on alkanut taas. Sekä se että paranin ja selvisin koronasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.