IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pitkästä aikaan salille treenaamaan.Keskiviikko 20.04.2022 05:41

Tänään olen menossa pitkästä aikaan taas kuntosalille. Tuntuu oudolta mennä koska en ole käynyt salilla moneen viikkoon. Innolla olen menossa tänään ja teen kunnon treenit. Nautin siitä että saa kunnolla liikkua ja kuntoilla. Mikä tekee vaan hyvää mun kropalle ja mielelle. Oli hyvät sählypelit eilenä. Olin ensin hyökkääjä ja loppuajan puolustaja. Sain tehtyä pari maalia. Kiva oli taas nähdä muita siellä sählyssä. Hiki tuli kun juoksi ihan täysillä sen puolituntia. Onneksi mulla oli vesipullo mukana niin sai vähän juotua vettä siinä välissä. Mulla on aina vesipullo mukana jos olen salilla tai peleissä. Fiilis on hyvä tällä hetkellä ei yhtään ahdista tai masenna ja se on hyvä. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Aurinko pitäisi paistaa tänään ja se piristää mun mieltä. Eilenä oli todella kiva ilma kun kävin aamulenkillä. Menen tänäänkin aamulenkille. Kohta vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn ja huomenna pitää siivota ja pestä pyykkiä.
Onneksi mulla on koko huominen aamu aikaa tehdä nuo. Sitten on hyvä fiilis kun on saanut siivottua. Tämän viikon perjantaina tulee rahaa niin saan maksettua loput laskut ja rahaa jää onneksi laskujen jälkeen.
Raha asiat on mulla ok. Koitan aina säästää ei tuhlata. Välillä sallin sen että shoppailee jotain kivaa. Kunhan ei kaikki rahat mene shoppailuun.
Haaveilen edelleen uudesta Guess laukusta. Se on yksi mun seuraava hankinta. Sillä ei ole mikään kiire sitten jossain vaiheessa ostan sen.
Nyt mä säästän desuconiin. Enää pari kuukautta niin on desucon.
Innolla odotan sitä että pääsee sinne. Kivaa mennä sinne kaverin kanssa. Tulee varmasti mukavaa ja pääsee shoppailemaan siellä.
On jotain mitä odottaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.