IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kivaa nähdä poikaystävä! :)Perjantai 22.04.2022 05:23

Se on vihdoinkin perjantai ja viikonloppu alkaa. Olen menossa viikonlopuksi poikaystävän luokse. Ei olla nyt nähty kunnolla pitkään aikaan koska tässä on nyt ollut vähän kaikenlaista. Olen lähdössä vasta illalla sitten kun poikaystävä pääsee töistä niin se tulee hakemaan mut. Käydään kaupoilla ostamassa sitten ruokaa ja juotavaa. Ajattelin tänä viikonloppuna juoda siideriä ja lonkeroa. Mun ei tee nyt mieli yhtään viiniä. Juon sitä sitten joskus toiste. Olo tuntuu ihan hyvältä paitsi että on ollut vähän kireä olo. No se kyllä helpottaa jossain vaiheessa pääasia on ettei nyt yhtään ahdista. Mielummin kireä olo kun ahdistus jos pitäisi valita. Olo tuntuu myös tällä hetkellä iloiselta ja positiiviselta. Se on vaan hyvä. Eilenä oli mukava päivä. Aurinko lämmitti ja kävin iltapäivällä vähän lenkillä tuolla pururadalla. Nyt melkein kaikki lumet ja jäät on sulaneet sieltä niin pystyy hyvin liikkumaan. Alan kohta pakkailemaan vaatteita laukkuun. Koitan nyt olla ottamatta koko vaatekaappia mukaan. Yleensä kun lähden jonnekkin tai reissuun niin pakkaan ihan liikaa vaatteita.
Alan kohta maksamaan loput laskut mitä on tullut. Rahaa on tullut tänään. Mulle jää onneksi vielä vähän rahaa laskujen jälkeen niin hyvin pärjää. Heräsin jo ennen herästykelloa. Aijon nyt tänä viikonloppuna nukkua niin pitkään kun nukuttaa ja päikkäreitä. En laita kelloa soimaan.
Aijon vaan olla ja nauttia poikaystävän luona eli ottaa ihan rennosti.
Nyt otan aamulääkkeet ja alan pakkailemaan. Kuuntelen samalla hyvää musiikkia. Tulee varmasti mukava viikonloppu. Ihan kiva vaihtaa vähän maisemaa samalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.