IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ollut hauskaa vappuna.Sunnuntai 01.05.2022 05:50

Eilenä oli kivaa viettää vappua yhden mun kaverin kanssa. Syötiin hyvää ruokaa, munkkeja ja leikittiin vähän ilmapalloilla. Vietettiin melkein koko päivä yhdessä. Oli ihan hauskaa.
Tänään aijon pitää lepopäivän niin jaksaa huomenna aloittaa uusi viikko.
Katsoin mun lääkkeitä niin mun pitää hakea leponexia ensi viikolla lisää.
Verikokeet mulla on viikon päästä maanantaina. Pitää mennä piikille että saa haettua leponexia. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Aamu alkanut ihan mukavasti. Ei onneksi ahdista yhtään tai masenna. Tänään aijon lenkkeillä. Teen aamulenkin ja iltapäivällä toisen lenkin. Tekee hyvää. Saa kunnolla raitista ilmaa ja tulee paljon askelia. Huomenna olen menossa aamulla kauppaan. Ajattelin tehdä tonnikalakiusausta ja mifukastiketta ensi viikolla ruoaksi. Kauppalapun olen jo tehnyt valmiiksi.
Menen varmaan kävellen huomenna kauppaan niin siinä tulee samalla myös askelia. Hyötyliikuntaa. Kauppaan täältä kävelee kymmenessä minuutissa. Ajattelin alkaa katsomaan animea pitkästä aikaan. Olen löytänyt pari sarjaa mitkä voisi katsoa. Välillä mulla on kausia että katson paljon animea ja sitten on semmoinen kausi etten katso pitkään aikaan.
Se vaihtelee välillä. Eilenä katsoin loppuillan syke sarjaa. Tänään katson ne rantabaari jaksot mitkä tuli perjantaina mtv palveluun. Innolla haluan nähdä mitä nyt siinä tapahtuu. Pitäisi pestä pyykkiä. No katson jos tänään saisi ne hoidettua niin huomenna ei tarvitse. Mulla on limua vielä niin juon sitä tänään ostin pepsiä tokmannilta.
Se on yksi mun suosikki limu. Juon limua aina viikonloppuisin. Viikolla pystyn olla ihan hyvin ilman limua. Juon silloin vaan teetä, kahvia ja vettä. Nyt otan aamulääkkeet ja tarkistan mun pyykit mitä pesen.
Taidan tehdä niin että alan pestä pyykkiä aamulenkin jälkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.