IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viimeiset treenit salilla.Maanantai 02.05.2022 05:17

Äitienpäivä lähestyy. Olen silloin menossa vanhempien luokse viettämään viikonloppua. Pitää keksiä äidille joku hyvä lahja. No onneksi tokmanni on tuossa vieressä niin löydän sen lahjan varmasti sieltä. Ihan kivaa sitten taas nähdä vanhemmat pitkästä aikaan. Olin viimeksi jouluna vanhempien luona siitä on pitkä aika.
Uusi viikko alkaa. Saa nähdä millainen viikko on tulossa mutta toivon että hyvä. Jos alkaa taas todella pahasti ahdistamaan niin sitten vaan rauhoittavaa lääkettä. Elän hetken ja päivän kerrallaan. Nyt olo tuntuu ihan hyvältä tällä hetkellä. Aamu alkanut kahvilla ja jaksoin nousta ylös kun kello soi. Kohta otan aamulääkkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin.
Pitää hakea tällä viikolla lisää leponexia alkaa kohta loppumaan. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Olen huomannut että mulla ei ole ollut pitkään aikaan mitään harhoja. Se on vaan hyvä. Yleensä ne sitten tulee kun olen todella väsynyt ja pahasti ahdistunut. Pitkään ollut nyt hyvä kausi enkä olen yhtään ajattellut noita harhoja. Olen vaan keskittynyt hyviin asioihin mitä mulla on elämässä ja olen ollut iloisella päällä. Tälläkin hetkellä on hyvä fiilis. Tänään on ohjelmassa kaupassa käynti, ruoanlaitto, pyykinpesua sekä illalla salitreenit. Ne on nyt mun viimeiset treenit salilla niin nyt sitten kesän ajan alan käymään liikuntapuistossa treenaamassa.
Aina kun on hyvä sää ja aikaa niin sitten menen sinne. On lähellä eikä maksa mitään. Kesällä säästää taas rahaa kun en ole menossa kuntosalille. Syksyllä sitten aloitan käymään salilla kun kesä loppuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.