IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Salkkarit menee jännäksi!Tiistai 03.05.2022 05:32

Eilenä oli todella hyvät viimeiset salitreenit. Nyt alan käymään liikuntapuistossa treenaamassa. Menen sinne aina silloin kun on hyvä sää ja sopiva hetki. Sinne kävelee täältä alle kymmenessä minuutissa.
Mä säästän nyt kivasti rahaa kun en ole menossa kuntosalille. Alan sitten syksyllä käymään taas salilla. Tänään on sählypelit iltapäivällä. Kivaa mennä pelaamaan tulee varmasti hyvät pelit. Aijon olla hyökkääjä ja puolustaja olen niissä molemmissa hyvä. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Heräsin tuossa puoli viideltä aamukahvit olen juonut. Aamulla mulla on ohjelmassa aamulenkki, lenkin jälkeen alan tekemään tonnikalakiusausta mikä pitää olla melkein tunnin uunissa. Ajattelin nukkua päikkärit ruoan jälkeen. Nukuin eilenäkin päikkärit. Eilenä tein ruoaksi mifukastiketta ja riisiä. Teen välillä mifusta ruokaa jos kyllästyn kanaan tai jauhelihaan. Laitan kohta tuon mun sähköpotkulaudan lataukseen niin pystyy sillä taas kulkemaan. Huomenna ajattelin ajella sillä. Voisi vaikka sillä mennä käymään apteekissa hakemassa ne leponexit. Olen katsonut salkkareita. Sampo ja Kalle alkoivat pussailemaan ja ehkä tekemään muutakin. Nyt siinä on vihdoinkin alkanut taas tapahtua. Innolla aijon katsoa tämän päivän salkkarit jakson. Haluan nähdä mitä seuraavaksi tapahtuu. Sain katsottua sunnuntaina uudet rantabaari jaksot. Sekin menee jännäksi. Innolla odotan uusia jaksoja mitkä tulee perjantaina. Se on kiva kun tulee neljä jaksoa tuonne mtv palveluun on yli tunti katsottavaa.
Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota keittiötä. Voisi myös kuunnella hyvää musiikkia. Tästä tulee varmasti mukava päivä. Hyvä olo vaan jatkuu mulla ja se on hyvä. Onneksi kun ottaa aamulääkkeet joka aamu niin nekin auttaa siihen ettei aamulla ahdista pahasti. Aamut ovat menneet todella hyvin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.