IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään lidliin ja apteekkiin.Torstai 12.05.2022 05:57

Eilenä oli paljon parempi päivä kun tiistaina. Mua ei ahdistanut eilenä onneksi yhtään. Kävin eilenä aamulla lenkillä ja iltapäivällä kävin myös liikuntapuistossa treenaamassa. Sain eilenä paljon raitista ilmaa mikä teki vaan hyvää. Otin eilenä sen uuden taki käyttöön. On hyvä takki se lämmittää ja suojaa sateelta. Hyvä ostos. Aijon käyttää sitä takkia myös tänään. Mulla oli eilenä illalla niin väsynyt olo että olisin jo mennyt nukkumaan kuudelta. Heti kun menin sänkyyn niin nukahdin heti. Heräsin tänään tuossa viiden jälkeen aamukahvit juotu. Siivosin jo eilenä tätä mun kämppää niin enää pitää vaan mopata lattiat. Pyykkiä alan pesemään kohta niin saa nekin hoidettua. Eilenä tein ruoaksi jauhelihakastiketta ja spagettia. Oli hyvää koska en ole tehnyt tuota ruokaa pitkään aikaan.
Katsoin eilisen loppuillan taas syke sarjaa. Olen nyt kymmenellä kaudella.
Siinä taas tapahtuu niin on vaan pakko katsoa sitä. Salkkareita olen katsonut nyt joka päivä niin olen siinäkin ihan mukana. Sekin menee jännäksi. Viikonloppu lähestyy. En tee mitään ihmeellistä aijon vaan olla ja levätä. Poikaystävän luokse olen menossa sitten ensi viikolla ellei tule esteitä. Aijon pitää viikonloppuna rantabaari katsomismaratoonin. Katson kaikki 8 jaksoa mitä on tullut. Tänään menen lenkille päivällä niin tulee jotain liikuntaa. Käyn lidlissä myös tänään pitää ostaa muutama juttu.
Ai niin apteekissa mun pitää myös käydä ostaa ne karpalokapselit. Käyn hakemassa ne tänään kun on hyvin aikaa. Otan nyt aamulääkkeet ja alan mopata lattiat. Kuuntelen samalla jotain hyvää musiikkia. Kivempi siivota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.