IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt on hyvin taas levätty niin kiva aloittaa uusi viikko. Eilenä oli hyvä päivä. Kävin aamulenkillä ja tein toisen lenkin iltapäivällä. Sain katsottua kaikki rantabaari jaksot mitä oli tullut. Innolla odotan siitä uusia jaksoja siitä. Olo ja fiilis tuntuu hyvältä tällä hetkellä. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin kiitos aamukahvin. Kohta otan aamulääkkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin. Mun ei tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla kaikkia on. Huomasin että masennuslääkettä pitää hakea sitten kesäkuun alussa. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä ohjelmaa. Pyykkiä pitää pestä ja aijon lenkkeillä. Näen ehkä yhtä mun kaveria tänään illalla. Alan heti tässä aamusta pesemään pyykkiä. Pesukone on varmasti vapaa. Tänään tulee salkkarit. Innolla haluan nähdä mitä siinä tapahtuu tällä viikolla. Koitan katsoa nyt salkkareita joka päivä.
Söin eilenä pakkasesta sen mun suklaajäätelön. Oli hyvää nyt en aijo herkutella kun vasta ensi viikonloppuna. Pitää laittaa sähköpotkulauta taas lataukseen niin pystyy sitten sillä ajella tällä viikolla. Ostin sen poikaystävältä silloin viime vuonna. Poikaystävä ei tarvinnut sitä.
Sillä pääsee nopeasti kaikkialle. Paljon kivempi kun joku polkupyörä.
Toivon että tästä tulee mukava viikko. Varaudun kyllä siihen taas jos alkaa ahdistaa. Menen taas päivän kerrallaan. Koitan tällä viikolla ulkoilla paljon koska se tekee vaan hyvää. Saa raitista ilmaa sekä liikuntaa.
Onneksi on nuo rauhoittavat lääkkeet jos tulee todella huono olo.
Otan sen vasta sitten jos mikään muu keino ei auta tuohon ahdistukseen. Nyt mä koitan vaan ajatella hyviä juttuja ja nauttia tästä hyvästä olosta mikä on tällä hetkellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.