IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Rento päivä tänään.Maanantai 13.06.2022 05:36

Eilenä oli rento sunnuntai päivä. Kirjoitin blogin, kävin aamulenkillä, löysin pari uutta anime sarjaa ja katsoin animea, sitten menin iltapäivällä vielä toiselle lenkille. Ai niin ja pesin pyykkiä kun sitä oli kertynyt. Uusi viikko alkaa ja toivon että tästä on tulossa hyvä viikko. Varaudun kyllä siihen jos alkaa ahdistaa pahasti. Jos tulee todella huono olo niin sitten mä syön noita rauhoittavia. Toivon myös että harhat ei iske. Harhoja mulla ei ole ollut pitkään aikaan ja se on vaan hyvä. On ollut parempi kausi.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin kaikkia lääkkeitä on niin ei tarvitse hakea mitään. Tänään mulla on aika rento päivä. Käyn kaupassa tässä aamulla ostamassa ruokaa menen sähköpotkulaudalla. Olen tehnyt kauppalapun valmiiksi. Tällä hetkellä näköjään paistaa aurinko mutta se voi olla että myöhemmin sataa vettä. Näen yhtä mun kaveria tuossa illalla olen menossa sen luokse kylään. Lenkkeilyä on tänään taas menen päivällä kun olen eka syönyt niin jaksaa kävellä. Aamu alkanut mukavasti kiitos aamukahvin! Juon aina kahvin mustana en lisää siihen mitään maitoa tai sokeria. Kun juon teetä niin siihen mä laitan aina hunajaa sekaan. Salkkarit tulee taas saa nähdä mitä kaikkea siinä tapahtuu tällä viikolla innolla aijon katsoa. Katsoin eilenä vikat rantabaari jaksot.
Toivon että siitä tulee uusi kausi taas Tykkäsin siitä sarjasta.
Huomenna on varmaan jalkapallopelit jos on hyvä sää. Innolla olen menossa peleihin. Pääsee juoksemaan pallon perässä ja se tekee vaan hyvää ja on hauskaa! Nyt alan siivota vähän tätä mun keittiötä ja makuuhuonetta. Sotkuista niin on pakko siivota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.