IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Rento päivä tänään.Maanantai 13.06.2022 05:36

Eilenä oli rento sunnuntai päivä. Kirjoitin blogin, kävin aamulenkillä, löysin pari uutta anime sarjaa ja katsoin animea, sitten menin iltapäivällä vielä toiselle lenkille. Ai niin ja pesin pyykkiä kun sitä oli kertynyt. Uusi viikko alkaa ja toivon että tästä on tulossa hyvä viikko. Varaudun kyllä siihen jos alkaa ahdistaa pahasti. Jos tulee todella huono olo niin sitten mä syön noita rauhoittavia. Toivon myös että harhat ei iske. Harhoja mulla ei ole ollut pitkään aikaan ja se on vaan hyvä. On ollut parempi kausi.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin kaikkia lääkkeitä on niin ei tarvitse hakea mitään. Tänään mulla on aika rento päivä. Käyn kaupassa tässä aamulla ostamassa ruokaa menen sähköpotkulaudalla. Olen tehnyt kauppalapun valmiiksi. Tällä hetkellä näköjään paistaa aurinko mutta se voi olla että myöhemmin sataa vettä. Näen yhtä mun kaveria tuossa illalla olen menossa sen luokse kylään. Lenkkeilyä on tänään taas menen päivällä kun olen eka syönyt niin jaksaa kävellä. Aamu alkanut mukavasti kiitos aamukahvin! Juon aina kahvin mustana en lisää siihen mitään maitoa tai sokeria. Kun juon teetä niin siihen mä laitan aina hunajaa sekaan. Salkkarit tulee taas saa nähdä mitä kaikkea siinä tapahtuu tällä viikolla innolla aijon katsoa. Katsoin eilenä vikat rantabaari jaksot.
Toivon että siitä tulee uusi kausi taas Tykkäsin siitä sarjasta.
Huomenna on varmaan jalkapallopelit jos on hyvä sää. Innolla olen menossa peleihin. Pääsee juoksemaan pallon perässä ja se tekee vaan hyvää ja on hauskaa! Nyt alan siivota vähän tätä mun keittiötä ja makuuhuonetta. Sotkuista niin on pakko siivota.

Tuli käytyä kotipizzassa.Sunnuntai 12.06.2022 06:04

Käytiin eilenä kaverin kanssa kotipizzassa syömässä. Mä söin kanakotzonen. Oli hyvää en ole varmaan pariin vuoteen syönyt sitä. Sitten me käytiin kaverin kanssa kaupassa ostamassa jätskit jälkkäriksi. Söin puffet jäätelön. Kävin tokmannilla eilenä niin ostin hoitoaineen hiuksille.
En ostanut sitä kynsilakkaa. Ostan sen vaikka sitten ensi kuussa sillä ei ole kiire. Katselin samalla aurinkorasvoja niin totesin että kohta mun pitää ostaa sitä. Ne on vaan kamalan kalliita. Mun on pakko ostaa sitä muuten mun iho palaa jos menen tuonne aurinkoon. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Aijon vaan ottaa rennosti tämän päivän. Aijon lenkkeillä, katsoa netflixiä, nukun ehkä päikkärit..huomenna alkaa sitten uusi viikko.
Desuconia odotellen. Uskon että ensi viikko menee nopeasti. On jotain mitä odottaa. Mun pitää nostaa pankkiautomaatilta nuo bussimatka rahat.
Niihin menee noin yli 20 euroa yhteensä. Mennään kaverin kanssa bussilla tuonne lahteen. Sieltä sitten kävellään sibeliustalolle. Näköjään tänään tulossa lämmin päivä. Ei haittaa aijon nauttia. Kesä on vaan paras. Mulla ei ole mikään kiire minnekkään voi vaan olla koko tämän kesän.
Olo tällä hetkellä tuntuu hyvältä. Toivon että ensi viikollakin on hyvä olo.
Se voi ehkä olla että ensi viikolla alkaa ahdistamaan kun sitä ei nyt tullut tällä viikolla. Varaudun siihen. Tänään koitan saada katsottua nuo rantabaari jaksot. Sitten on kaikki jaksot katsottu. Innolla odotan uutta kautta rantabaaria. Hyvä sarja. Otan nyt aamulääkkeet ja tarkistin että mun ei tarvitse mennä apteekkiin ensi viikolla koska nyt on kaikkia lääkkeitä. On leponexia ja masennuslääkettä sekä rauhoittavia.
Huomasin että kohta pitää pestä taas pyykkiä. Pesen huomenna tänään en jaksa.
Eilenä oli mukava päivä. Ihanan rento kun ei ollut mikään kiire. Kävin apteekissa ja kaupassa. Nyt on masennuslääkettä kolmeksi kuukaudeksi ei ole ihan heti loppumassa. Ostin kaupasta suklaata, sipsiä ja teetä.
Tänään herkuttelen niillä. Ihanaa herkutella koska se piristää aina.
Kun tulin apteekista ja kaupasta kotiin niin nukuin parin tunnin päikkärit. Sitten kun heräsin niin lähdin lenkille. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Aijon ulkoilla ja katsoa sarjoja ja ohjelmia. Siinä tää lauantai päivä menee mukavasti. Aijon katsoa tänään nuo rantabaari jaksot mitkä tuli eilenä tuonne mtv katsomoon. Vikat jaksot varmasti viimeinen jakso jää jännään kohtaan. Otin tuon netflixin takaisin ja löysin sieltä muutaman sarjan mitä alan katsomaan. Katsoo kauan nyt haluan pitää tuon netflixin. Ainakin tämän koko kesän. Olo on ollut koko tämän viikon todella hyvä. Ihanaa kun ei ole ahdistanut, masentanut, tai ollut mitään stressiä. Olen vaan nauttinut auringosta ja kesästä. Ajattelin käydä tokmannilla varmaan tänään. Pitää ostaa muutama juttu. Ajattelin ostaa myös jotain uutta kynsilakkaa. Tällä hetkellä mulla on pinkin väriset kynnet. Käytän koko ajan kynsilakkaa en osaa olla ilman sitä.
En ole vielä katsonut eilistä salkkarit jaksoa katson sen tänään. Haluan nähdä mitä siinä tapahtuu. Kohta salkkarit jää kesätauolle mutta jatkuu sitten syksyllä. Ai niin big brother tulee syksyllä ja mä alan niin katsomaan sitä. Paras kaverikin katsoo sitä. Ollaan molemmat bb faneja. Haluan niin nähdä millaisia asukkaita astuu siihen taloon.
Sekä nähdä millaisia viikkotehtäviä niille tulee. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Hyvä kun joi kupin mustaa kahvia niin se herätti.

Olin eilenä lahdessa.Perjantai 10.06.2022 05:25

Eilenä tuli käytyä lahdessa suurmarkkinoilla. Kaverin kanssa olin siellä. Onneksi oli hyvä sää eikä satanut vettä. Paljon oli ihmisiä ja siellä myytiin vaikka mitä. Mä vaan katselin enkä ostanut mitään sieltä. Näin siellä kyllä hienon hello kitty lippiksen minkä olisin niin halunnut ostaa. Olen hello kitty fani. Kaveri osti vaan metrilakua.
Desucon tapahtumaan on enää viikko! Kaverin kanssa mennään vasta lauantaina sinne sekä sunnuntaina. Kaikki rahat on nyt kasassa.
Hyvä että säästin koko tämän kevään. Enkä onneksi joutunut ottamaan mun säästötililtä rahaa tuohon desuconiin. Olo on ollut hyvä viime päivinä
ei ole yhtään ahdistanut. Olen nauttinut täysillä tästä hyvästä olosta.
Viikonloppu alkaa nopeasti tää viikko on mennyt. Mun pitää käydä tänään apteekissa hakemassa nuo masennuslääkkeet ja käyn samalla kaupassa.
Menen mun sähköpotkulaudalla sillä pääsee nopeasti. Olin eilenä parhaan kaverin luona kylässä illalla. Juotiin teetä, syötiin pullaa ja höpöteltiin.
Suunniteltiin mitä sitten juodaan kun menen joskus parhaan kaverin luokse yökylään. Juhannuksena olen menossa poikaystävän luokse. Olen nyt viettänyt kaikki viime juhannukset sen kanssa. Tästä tulee taas varmasti mukava juhannus. Sanoin poikaystävälle että ostetaan kunnon pihviä ja sen kanssa perunasalaattia. Juhannus juomaksi ostan viiniä ja siideriä. Rahaa tulee taas sopivasti ennen juhannusta niin pystyy ostamaan ruoat ja juomat. Tänään aijon lenkkeillä kun on hyvä sää. Kun menen kauppaan tänään niin ajattelin ostaa suklaata. Tekee sitä mieli ja nyt saa herkutella kun viikonloppu alkaa. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia. Perjantai fiilis päälle.
Onneksi viikonloppuna ei ole mihinkään kiire voi vaan olla!

Huomenna näen parhaan kaverin.Keskiviikko 08.06.2022 05:54

Oli hyvät jalkapallo pelit eilenä. Pelattiin yhteensä noin puolituntia. Sain tehtyä neljä maalia. Olin eka hyökkääjä ja loppuajan puolustaja. Siinä ajassa sai kyllä juosta mikä teki ihan hyvää. Olo on edelleen tuntunut hyvältä. Viikko mennyt tähän asti hyvin. Ei ole ahdistanut tai ollut mitään masentavaa oloa. Onneksi syön lääkkeitä joka päivä niin ne auttaa noihin olotiloihin. Huomenna olen menossa parhaan kaverin luokse kylään. Ei olla nähty varmaan pariin kuukauteen. Ihanaa nähdä taas ja pääsee kunnolla juttelemaan ja näkemään. Tuli hyvää kinkkukeittoa eilenä ja tänään teen ruoaksi lohikastiketta ja riisiä. Se on yksi mun lempi ruoka mitä teen usein. Onneksi pystyn syömään kalaa. Heräsin tänään vasta viideltä. Aamukahvit join äsken ja nyt olen ihan hereillä. Tänään aamulenkille tuonne pururadalle taas. Kävin eilenäkin lenkillä siellä.
Ajattelin jo tänään alkaa siivoilemaan mun kämppää niin huomenna ei sitten olisi niin kauheasti siivottavaa. Pitää nuo ikkunat pestä jossain vaiheessa. Pesen ne kun tulee hyvä hetki ja on aikaa. Käyn apteekissa perjantaina hakemassa ne masennuslääkkeet. Sitten on kaikkia lääkkeitä.
Onneksi mä saan sitä masennuslääkettä kolmeksi kuukaudeksi. Ei ihan heti tarvitse sitten hakea sitä lääkettä uudestaan. Leponexit riittävät aina pariksi kolmeksi viikoksi. Rauhoittavia lääkkeitä en ole syönyt pitkään aikaan ja se on vaan hyvä. Hyvin olen pärjännyt ilman niitä. Vaihdan kohta puhtaat lakanat sänkyyn ja pesen huomenna sitten lakanapyykkiä ja muut vaatteet. Tästä tulee varmasti hyvä päivä.
Näen yhtä mun kaveria illalla. Menen sen luokse kylään.

Tänään pelaamaan jalkapalloa.Tiistai 07.06.2022 05:44

Aurinkoinen aamu. Tänään on varmasti tulossa lämmin päivä. Meillä on jalkapallo pelit iltapäivällä. Kivaa mennä pelaamaan. Pääsee juoksemaan täysiä pallon perässä ja koitan taas tehdä maaleja. Pitää ottaa mukaan juomapullo koska pelatessa tulee jano. Kävin eilenä verikokeissa. Menin kävellen terveyskeskukseen niin siinä tuli tehtyä lenkki samalla. Yhteensä tuli käveltyä 6 kilsaa. Pääsin etuajassa sinne eikä haitannut yhtään.
Seuraavat verikokeet on sitten heinäkuun alussa. Kävin eilenä kaupassa ja aijon tehdä tänään ruoaksi kinkkukeittoa. Huomenna teen lohikastiketta ja riisiä. Hyvät ruoat parille päivälle. Olo tällä hetkellä tuntuu ihan hyvältä.
En usko että tulee tänään mitään huonoa oloa. Nautin nyt vaan kesästä.
Otan kohta aamulääkkeet. Haen sitä masennuslääkettä loppuviikosta.
Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. En eilenä jaksanut pestä pyykkiä mutta tänään pesen. Vien ne hetken päästä pesukone on varmasti vapaa.
Aijon mennä aamulenkille tuonne pururadalle. Hyvä aamulenkki niin herää. Tänään saa hyvin liikuntaa kun on lenkki ja pelit. Tekee vaan hyvää. Sain eilenä katsottua viime viikon rantabaari jaksot. Hyvin oli aikaa katsoa kun tulin verikokeista. Menee vaan jännäksi sekin sarja. Salkkareissa mä olen ihan mukana. Ai niin eilenä alkoi Roba sarjan viides kausi. Pakko katsoa sitä koska se on mun yksi lempi sarja.
Katsoin eilenä myös kotikatua. Olen kohta kuudennella kaudella. Tykkään siitä sarjasta paljon. Katson sitä aina kun tulee hyvä hetki.
Nyt alan tiskaamaan ja siivoilen tätä mun keittiötä. Alan kuunnella myös musiikkia. Onneksi aamukahvi herätti. Join sitä mustana ison kuppillisen.

Verikokeet tänään.Maanantai 06.06.2022 05:32

Oli todella mukava viikonloppu poikaystävän luona. Pääsi kunnolla rentoutumaan ja hetkeksi unohtuivat huolet ja murheet. Valvottiin, nukuttiin, juotiin, saunottiin, tehtiin ruokaa..kaikkea mukavaa. Olen seuraavan kerran menossa poikaystävän luokse juhannuksena. Näin suunniteltiin. Uusi viikko alkaa ja mä heräsin jo tänään puoli viideltä. . Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää hakea seuraavaksi masennuslääkettä. Kävin apteekissa viime perjantaina hakemassa leponexit. Tänään mulla on verikokeet päivällä pitää mennä että saa haettua leponex lääkettä sen jälkeen. Sain jo uuden verikoe ajan heinäkuun 4 päivä. Toivon että on tulossa mukava viikko mutta varaudun siihen jos alkaa ahdistaa tai harhat iskee. Nyt mulla ei ole ollut harhoja pitkään aikaan ja se on vaan hyvä. Eikä ole oikeastaan kauheasti ahdistanut viime päivinä. On ollut aika hyvä olo ja olen nauttinut siitä.
Pitää pestä pyykkiä tänään sitä on kertynyt kiva määrä viikonlopun jälkeen. Pesen kun tulee hyvä hetki. Kaupassa pitää käydä ostamassa ruokaa. Aijon mennä sähköpotkulaudalla niin sillä pääsee nopeasti.
Kauppalapun olen tehnyt valmiiksi niin tiedän mitä ostan. Ihanaa kun aurinko taas paistaa. Viikonloppuna satoi aika kivasti vettä. Kävin tuossa lauantaina lenkillä päivällä kun ei satanut. Saa nähdä mitä salkkareissa tapahtuu tällä viikolla. Innolla haluan nähdä. En ole vielä katsonut viime perjantain rantabaari jaksoja. Katson ne sitten kun tulee hyvä hetki. Odotan jo innolla desuconia. Enää alle pari viikkoa niin pääsee sinne! Toivon että silloin paistaa vaan aurinko ja on lämmin.
Sekin voi olla että sataa vettä ei voi vielä tietää. Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja siivoilen keittiötä. Uskon että tästä tulee mukava päivä.

Desucon parin viikon päästä! :)Perjantai 03.06.2022 04:53

Heräsin tänään vähän yli neljä. En saanut enää unta niin aloin keittämään aamukahvia. Jee, perjantai ja viikonloppu alkaa! Olen menossa poikaystävän luokse taas viettämään viikonloppua. Lähden taas vasta illalla koska poikaystävällä on tänään työpäivä. Käydään kaupoilla ostamassa ruokaa ja juotavaa. Rahaa on tullut tänään niin hyvin pystyy ostamaan kaikki. Aijon viikonloppuna juoda siideriä ja lonkeroa. Pakko saada vähän alkoholia niin rentoutuu. Ai niin aijon varmaan tänä viikonloppuna ottaa takaisin tuon netflixin. Innolla haluan nähdä mitä kaikkea katsottavaa sinne on tullut varmasti paljon animea. Desucon on parin viikon päästä ja olen aivan innoissani! Pääsee ihailemaan hienoja cosplay asuja, shoppailua, fiilistelyä..olen saanut säästettyä rahat siihen reissuun. Mä säästin koko tämän kevään. Se kannatti niin ei tarvinnut ottaa säästötililtä rahaa. Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä ja se on vaan hyvä. Käyn tänään siellä apteekissa. Menen sähköpotkulaudalla niin sillä pääsee nopeasti. Käyn hakemassa ne leponexit ja karpalokapselit.
Toivottavasti ei sada kaatamalla vettä kun menen. Eilenäkin satoi koko päivän. En eilenä päässyt lenkille. Pidin eilenä kotikatu sarjan katsomismaratoonin koko iltapäivän. Sai silleen päivän hyvin kulumaan.
Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. Ensi viikolla aijon pestä kaikki mun ikkunat. Pesen ne aina kerran vuodessa. Siinä menee hetki koska mulla on aika monta ikkunaa tässä mun kämpässä. Alan nyt tiskaamaan ja kuuntelemaan hyvää musiikkia. Aijon nauttia ihan täysillä tästä viikonlopusta. Voisin kohta jatkaa pakkaamista.

Innostuin eilenä siivoamaan.Torstai 02.06.2022 05:50

Mulla oli eilenä todella paljon energiaa niin aloin jo siivota mun kämppää eilenä. Sain tampattua mun matot, imuroin, moppasin..siivoan keittiön tänään, vessan, sitten aijon puhdistaa mun kahvinkeittimen. Vessan lattiakaivo pitää myös putsata. Hyvä että sain hoidettua matot jo eilenä koska tänään näköjään sataa taas vettä. Pyykkiä pitää pestä tänään. Vien ne hetken päästä. Tosi nopeasti tää viikko on mennyt huomenna on perjantai. Olen menossa poikaystävän luokse viikonloppuna. Ihanaa taas nähdä. Nähtiin viime viikolla kun käytiin siellä lidlissä. Huomenna tulee onneksi rahaa niin pystyy ostamaan viikonlopulle ruoat ja juomat. Ajattelin viikonloppuna vaan juoda siideriä ja lonkeroa. Nyt mun ei tee mieli viiniä. Juon sitä varmaan sitten juhannuksena. Vietän sitten juhannusta poikaystävän kanssa. Toivottavasti aurinko paistaa silloin niin voi ottaa ulkona aurinkoa. Mun pitää kohta muuten ostaa se aurinkorasva. Ostan sen ennen juhannusta. Tokmannilla se aurinkorasva maksoi sen 13 euroa. Olo tällä hetkellä tuntuu todella hyvältä. Viikko on mennyt hyvin ja se on ollut hyvä että ei ole ollut yhtään ahdistusta tai harhoja. Sain eilenä uuden ajan tuonne suuhygienistille. Heinäkuun 21 päivä kello 10.
No sinne on vielä aikaa niin ei tarvitse sitä nyt miettiä. Huomenna menen sinne apteekkiin. Saa haeuttia leponexia. Verikokeet mulla on taas ensi viikon maanantaina. Haen varmaan masennuslääkettä lisää ensi viikolla
Se alkaa loppua. Otan aina sen kolmen kuukauden paketin niin sitä ei tarvitse hakea jatkuvasti. Nyt otan aamulääkkeet ja jatkan siivoilua.
Olen ihan hereillä koska join vahvat aamukahvit. Aamupalaa syön myöhemmin.

Pelasimme sählyä. Oli hyvät pelit!Keskiviikko 01.06.2022 05:40

Pelattiin eilenä sählyä jalkapallon sijasta koska satoi vettä. Oli hyvät pelit ja tein jopa pari maalia. Pelasimme yli puolituntia siinä ajassa sai kyllä juosta. Tuli hiki mutta hyvä olo pelien jälkeen. Katsoo jos ensi viikolla pääsee pelaamaan jalkapalloa. Tuli eilenä hyvää nakkikeittoa. Tänään teen ruoaksi lasagnetta. Se on yksi mun lempi ruoka mitä teen usein. Olen jo suunnitellut mitä ruokia sitten teen ensi viikolla. Ajattelin ainakin tehdä lohikastiketta ja sen kanssa riisiä. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä.
Viikko mennyt yllättävän hyvin eikä ole ollut mitään pahaa ahdistusta.
No onneksi elän hetken ja päivän kerrallaan. Ylihuomenna olen menossa poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. Nopeasti nämä viikot menee. Käyn perjantaina siellä apteekissa hakemassa leponexit. Ai niin ja mun pitää ostaa samalla noita karpalokapseleita ne on kohta loppu. Perjantaina tulee rahaa taas ja maksan vuokran sitten ensi viikolla. Olen siitä tyytyväinen että maksan kaikki mun laskut joka kuukausi on rahaa niihin. Mulla jää onneksi rahaa laskujen jälkeen. Laitan aina osan säästöön mun säästötilille.
Ajattelin huomenna tehdä suursiivouksen mun kämppään. Vien matot pihalle, pesen uunin, kahvinkeittimen, pitää pyykkiä pestä myös mulla on koko huominen aamu aikaa tehdä nuo kaikki. Ikkunat aijon pestä sitten myöhemmin. Tänään näyttää siltä että sataa taas vettä. Odotan jo että aurinko tulisi esiin. Ai niin mun pitää kohta ostaa sitä aurinkorasvaa. Mun on pakko laittaa aina sitä kun menen aurinkoon
Mulla on aika vaalea iho en koskaan rusketu. No onneksi tokmannilla myydään aurinkorasvaa niin ostan sen sieltä. Nyt otan aamulääkkeet ja vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn. Onneksi aamukahvi herätti.
Menen varmaan aamulenkille ellei sada vettä.