IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pelasimme sählyä. Oli hyvät pelit!Keskiviikko 01.06.2022 05:40

Pelattiin eilenä sählyä jalkapallon sijasta koska satoi vettä. Oli hyvät pelit ja tein jopa pari maalia. Pelasimme yli puolituntia siinä ajassa sai kyllä juosta. Tuli hiki mutta hyvä olo pelien jälkeen. Katsoo jos ensi viikolla pääsee pelaamaan jalkapalloa. Tuli eilenä hyvää nakkikeittoa. Tänään teen ruoaksi lasagnetta. Se on yksi mun lempi ruoka mitä teen usein. Olen jo suunnitellut mitä ruokia sitten teen ensi viikolla. Ajattelin ainakin tehdä lohikastiketta ja sen kanssa riisiä. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä.
Viikko mennyt yllättävän hyvin eikä ole ollut mitään pahaa ahdistusta.
No onneksi elän hetken ja päivän kerrallaan. Ylihuomenna olen menossa poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. Nopeasti nämä viikot menee. Käyn perjantaina siellä apteekissa hakemassa leponexit. Ai niin ja mun pitää ostaa samalla noita karpalokapseleita ne on kohta loppu. Perjantaina tulee rahaa taas ja maksan vuokran sitten ensi viikolla. Olen siitä tyytyväinen että maksan kaikki mun laskut joka kuukausi on rahaa niihin. Mulla jää onneksi rahaa laskujen jälkeen. Laitan aina osan säästöön mun säästötilille.
Ajattelin huomenna tehdä suursiivouksen mun kämppään. Vien matot pihalle, pesen uunin, kahvinkeittimen, pitää pyykkiä pestä myös mulla on koko huominen aamu aikaa tehdä nuo kaikki. Ikkunat aijon pestä sitten myöhemmin. Tänään näyttää siltä että sataa taas vettä. Odotan jo että aurinko tulisi esiin. Ai niin mun pitää kohta ostaa sitä aurinkorasvaa. Mun on pakko laittaa aina sitä kun menen aurinkoon
Mulla on aika vaalea iho en koskaan rusketu. No onneksi tokmannilla myydään aurinkorasvaa niin ostan sen sieltä. Nyt otan aamulääkkeet ja vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn. Onneksi aamukahvi herätti.
Menen varmaan aamulenkille ellei sada vettä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.