IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tuli käytyä kotipizzassa.Sunnuntai 12.06.2022 06:04

Käytiin eilenä kaverin kanssa kotipizzassa syömässä. Mä söin kanakotzonen. Oli hyvää en ole varmaan pariin vuoteen syönyt sitä. Sitten me käytiin kaverin kanssa kaupassa ostamassa jätskit jälkkäriksi. Söin puffet jäätelön. Kävin tokmannilla eilenä niin ostin hoitoaineen hiuksille.
En ostanut sitä kynsilakkaa. Ostan sen vaikka sitten ensi kuussa sillä ei ole kiire. Katselin samalla aurinkorasvoja niin totesin että kohta mun pitää ostaa sitä. Ne on vaan kamalan kalliita. Mun on pakko ostaa sitä muuten mun iho palaa jos menen tuonne aurinkoon. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Aijon vaan ottaa rennosti tämän päivän. Aijon lenkkeillä, katsoa netflixiä, nukun ehkä päikkärit..huomenna alkaa sitten uusi viikko.
Desuconia odotellen. Uskon että ensi viikko menee nopeasti. On jotain mitä odottaa. Mun pitää nostaa pankkiautomaatilta nuo bussimatka rahat.
Niihin menee noin yli 20 euroa yhteensä. Mennään kaverin kanssa bussilla tuonne lahteen. Sieltä sitten kävellään sibeliustalolle. Näköjään tänään tulossa lämmin päivä. Ei haittaa aijon nauttia. Kesä on vaan paras. Mulla ei ole mikään kiire minnekkään voi vaan olla koko tämän kesän.
Olo tällä hetkellä tuntuu hyvältä. Toivon että ensi viikollakin on hyvä olo.
Se voi ehkä olla että ensi viikolla alkaa ahdistamaan kun sitä ei nyt tullut tällä viikolla. Varaudun siihen. Tänään koitan saada katsottua nuo rantabaari jaksot. Sitten on kaikki jaksot katsottu. Innolla odotan uutta kautta rantabaaria. Hyvä sarja. Otan nyt aamulääkkeet ja tarkistin että mun ei tarvitse mennä apteekkiin ensi viikolla koska nyt on kaikkia lääkkeitä. On leponexia ja masennuslääkettä sekä rauhoittavia.
Huomasin että kohta pitää pestä taas pyykkiä. Pesen huomenna tänään en jaksa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.