IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Verikokeet tänään.Maanantai 06.06.2022 05:32

Oli todella mukava viikonloppu poikaystävän luona. Pääsi kunnolla rentoutumaan ja hetkeksi unohtuivat huolet ja murheet. Valvottiin, nukuttiin, juotiin, saunottiin, tehtiin ruokaa..kaikkea mukavaa. Olen seuraavan kerran menossa poikaystävän luokse juhannuksena. Näin suunniteltiin. Uusi viikko alkaa ja mä heräsin jo tänään puoli viideltä. . Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää hakea seuraavaksi masennuslääkettä. Kävin apteekissa viime perjantaina hakemassa leponexit. Tänään mulla on verikokeet päivällä pitää mennä että saa haettua leponex lääkettä sen jälkeen. Sain jo uuden verikoe ajan heinäkuun 4 päivä. Toivon että on tulossa mukava viikko mutta varaudun siihen jos alkaa ahdistaa tai harhat iskee. Nyt mulla ei ole ollut harhoja pitkään aikaan ja se on vaan hyvä. Eikä ole oikeastaan kauheasti ahdistanut viime päivinä. On ollut aika hyvä olo ja olen nauttinut siitä.
Pitää pestä pyykkiä tänään sitä on kertynyt kiva määrä viikonlopun jälkeen. Pesen kun tulee hyvä hetki. Kaupassa pitää käydä ostamassa ruokaa. Aijon mennä sähköpotkulaudalla niin sillä pääsee nopeasti.
Kauppalapun olen tehnyt valmiiksi niin tiedän mitä ostan. Ihanaa kun aurinko taas paistaa. Viikonloppuna satoi aika kivasti vettä. Kävin tuossa lauantaina lenkillä päivällä kun ei satanut. Saa nähdä mitä salkkareissa tapahtuu tällä viikolla. Innolla haluan nähdä. En ole vielä katsonut viime perjantain rantabaari jaksoja. Katson ne sitten kun tulee hyvä hetki. Odotan jo innolla desuconia. Enää alle pari viikkoa niin pääsee sinne! Toivon että silloin paistaa vaan aurinko ja on lämmin.
Sekin voi olla että sataa vettä ei voi vielä tietää. Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja siivoilen keittiötä. Uskon että tästä tulee mukava päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.