IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olin eilenä lahdessa.Perjantai 10.06.2022 05:25

Eilenä tuli käytyä lahdessa suurmarkkinoilla. Kaverin kanssa olin siellä. Onneksi oli hyvä sää eikä satanut vettä. Paljon oli ihmisiä ja siellä myytiin vaikka mitä. Mä vaan katselin enkä ostanut mitään sieltä. Näin siellä kyllä hienon hello kitty lippiksen minkä olisin niin halunnut ostaa. Olen hello kitty fani. Kaveri osti vaan metrilakua.
Desucon tapahtumaan on enää viikko! Kaverin kanssa mennään vasta lauantaina sinne sekä sunnuntaina. Kaikki rahat on nyt kasassa.
Hyvä että säästin koko tämän kevään. Enkä onneksi joutunut ottamaan mun säästötililtä rahaa tuohon desuconiin. Olo on ollut hyvä viime päivinä
ei ole yhtään ahdistanut. Olen nauttinut täysillä tästä hyvästä olosta.
Viikonloppu alkaa nopeasti tää viikko on mennyt. Mun pitää käydä tänään apteekissa hakemassa nuo masennuslääkkeet ja käyn samalla kaupassa.
Menen mun sähköpotkulaudalla sillä pääsee nopeasti. Olin eilenä parhaan kaverin luona kylässä illalla. Juotiin teetä, syötiin pullaa ja höpöteltiin.
Suunniteltiin mitä sitten juodaan kun menen joskus parhaan kaverin luokse yökylään. Juhannuksena olen menossa poikaystävän luokse. Olen nyt viettänyt kaikki viime juhannukset sen kanssa. Tästä tulee taas varmasti mukava juhannus. Sanoin poikaystävälle että ostetaan kunnon pihviä ja sen kanssa perunasalaattia. Juhannus juomaksi ostan viiniä ja siideriä. Rahaa tulee taas sopivasti ennen juhannusta niin pystyy ostamaan ruoat ja juomat. Tänään aijon lenkkeillä kun on hyvä sää. Kun menen kauppaan tänään niin ajattelin ostaa suklaata. Tekee sitä mieli ja nyt saa herkutella kun viikonloppu alkaa. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia. Perjantai fiilis päälle.
Onneksi viikonloppuna ei ole mihinkään kiire voi vaan olla!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.