IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli aika lämmin jalkapallokentällä.Keskiviikko 15.06.2022 05:38

Nyt on ikkunat pesty eikä siinä mennyt kun noin tunti. Nyt ei tarvitse vuoteen taas pestä niitä. Oli hyvät jalkapallopelit eilenä. Sekajoukkueet ja molemmat saivat yhtä paljon maaleja. Olin hyökkääjä alkuun ja loppuajan taas puolustaja. Oli todella lämmin tuolla kentällä onneksi vesipullo oli mukana. Pelattiin noin puolituntia. Aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin.
Hyvin nukuin viime yön ja eilenä illalla kun menin nukkumaan niin nukahdin heti. Aina kun otan illalla tuon leponex lääkkeen niin se rauhoittaa illalla ja on samalla hyvä unilääke. Onneksi nukun hyvin joka yö. Nukkuminen on tärkeää että jaksaa. Olo tällä hetkellä tuntuu ihan hyvältä ei ahdista. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Otan kohta aamulääkkeet ja ajattelin jo alkaa siivota tätä mun kämppää. Huomenna aijon sulattaa mun jääkaapin ja pesen uunin. Huomasin että mun uuni on aika likainen niin se on hyvä nyt pestä. Pyykkiä pesen huomenna.
Tuli hyvää makaronilaatikkoa eilenä. Tykkäsin siitä tummasta makaronista ja aijon jatkossa syödä sitä. Halpaa ja terveellistä. Siinä on onneksi paljon kuitua. Mun pitää kohta käydä pankkiautomaatilla nostamassa bussimatka rahat desucon reissuun. Jee, desucon on kohta ja hyvällä fiiliksellä olen menossa sinne kaverin kanssa. Käydään ekana päivänä burger kingissä syömässä. Mä en ole tämän koronan takia käynyt pitkään aikaan missään syömässä ulkona. Mä rakastan hampurilaisia ja sen kanssa ranskalaisia.
Sitten niiden kanssa iso limu. Sen annoksen kun syö niin jaksaa desuconissa. Mulla on edelleen iso vaatekriisi mitä pukea päälle desuconiin?? Riippuu niin paljon millainen sää on viikonloppuna lahdessa. Toivon että ei sada kaatamalla vettä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.