IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Desucon lähestyy :)Torstai 16.06.2022 06:13

Jaksoin nousta vasta ylös viiden jälkeen. No ei se haittaa sain aamukahvit keitettyä ja juotua. Mä siivosin jo eilenä mun kämpän niin enää tänään pitää pestä pyykit, sulattaa jääkaappi ja pestä uuni. Onneksi tää viikko on mennyt todella hyvin olen huomannut että mua ei ole yhtään ahdistanut, masentanut tai ollut harhoja. Onneksi mä syön lääkkeitä niin mulle ei tule noita olotiloja koko ajan. Salkkarit jää kohta kesätauolle ensi viikon keskiviikkona tulee vika jakso ja mä luin vähän juonipaljastuksia mitä vikassa jaksossa tapahtuu. Yllätyin mitä luin. En aijo täällä kertoa sitä.
Suosittelen katsomaan vikan jakson. Katsoin eilenä netflixiä ja löysin hyvän sarjan mihin olen jäänyt nyt ihan koukkuun. Sen niminen kuin "Chicago fire" Sitä on tullut neljä kautta netflixiin. Aijon tänään jatkaa sen sarjan katsomista kun mulla on hyvin aikaa. Ihan hyvä että otin taas netflixin takaisin niin siellä on paljon katsottavaa. Jos tulee tylsää niin katsoo netflixiä. Hyvin saa silleen ajan kulumaan. Tänään aijon lenkkeillä koska on hyvä sää. Kun syksy alkaa niin alan taas käymään kuntosalilla
niin tulee tekemistä. Kaverin kanssa mennään salille. Pari kertaa viikossa aijon sitten käydä. Ajattelin shoppailla syksyllä uusia David urheiluvaatteita tokmannilta niin on uudet treenivaatteet. Aijon tottakai käyttää myös mun vanhoja david urheiluvaatteita. Onneksi mä asun todella lähellä tokmannia sieltä saa vaikka mitä. Vaikka uuden kahvinkeittimen jos vanha hajoaa. Desucon alkaa lähestyä ja me lähetään sinne kaverin kanssa ylihuomenna. Ei mennä nyt vielä huomenna kun se tapahtuma alkaa. Tiedän jo mitä puen päälle sinne aika rennot vaatteet. Otan käyttöön yhden mun repun minkä ostin joskus desuconista vuosia sitten. Se on hopean värinen missä on rusetti hyvä käyttää kesällä. Nyt otan aamulääkkeet ja vien kohta pyykit pesuun. Tästä tulee hyvä päivä. Ei ole mikään kiire.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.