IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Desucon vihdoinkin! :)Perjantai 17.06.2022 05:34

Se on perjantai ja desucon viikonloppu. Huomenna ollaan vasta menossa kaverin kanssa desuconiin. Tänään käyn pankkiautomaatilla nostamassa ne bussimatka rahat. Shoppailuun olen varannut 120 euroa. Sillä saa ostettua paljon kaikkea animekrääsää.
Ihanaa päästä shoppailemaan! Sitä olen kaivannut viime aikoina. Mennään huomenna tosiaan burger kingiin syömään. Kun ollaan syöty niin jaksetaan olla desuconissa. Se on vissiin luvannut vesisadetta viikonlopuksi niin otan mun takin käyttöön niin en kastu pahasti. Onneksi on silti 20 astetta lämmintä vaikka sataa. Sain sulatettua mun jääkaapin ja uunin pestyä. Nyt on kaikki siivoukset tehty mun kämpässä.
Olo ja fiilis on todella hyvä tällä hetkellä ja mä nautin siitä. Hyvin on tämä viikko sujunut ilman ahdistusta. Olen aika yllättynyt että on ollut hyvä olo
Mikä on vaan hyvä juttu! Mä heräsin jo tänään puoli viideltä. Nyt mä olen ihan hereillä ja pirteä aamukahvit join äsken. Paras kaveri soitti mulle eilenä. Juteltiin niitä näitä ja oli kiva kun se soitti. Odotan jo innolla että pääsee sitten jossain vaiheessa parhaan kaverin luokse yökylään. Juodaan ja höpötellään. Juhannuksena olen menossa poikaystävän luokse. Jee, ensi viikolla! Rahaa tulee taas sopivasti keskiviikkona niin pystyy sitten ostamaan juhannus juomat ja ruoat. Aijon sitten nauttia ihan täysillä juhannuksesta. Toivottavasti on hyvä sää niin voisi istua ulkona ja ottaa aurinkoa siideri kädessä Kuunnellen samalla hyvää musiikkia. Tänään mulla ei ole mitään ihmeelistä näen vaan mun kaveria tänään rento perjantai. Nyt otan aamulääkkeet ja musat soimaan. Innolla odotan jo huomista! Desucon fiilis päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.