IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Se on tiistai ja tänään on jalkapalloa iltapäivällä. Nyt on hyvä sää pelata.
Tykkään pelata jalkapalloa mun mielestä se on hauskaa. Olen aina iloinen kentällä. Aijon alkuun olla taas puolustaja ja loppuajan hyökkääjä.
Meitä on hyvä porukka aina pelaamassa niin voi jutella kaikkien kanssa.
Tulen kaikkien kanssa toimeen. Muut pelaajat tykkää musta koska olen iloinen ja positiivinen sekä hyvä pelaamaan. Olen aina itsevarma kentällä jos pelaan jalkapalloa tai sählyä. Se on vaan mun juttu. Mulla on aika hyvä kunto myös niin jaksaa juosta. Mä lenkkeilen paljon niin sen takia mun kunto on noussut. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä eikä ala ahdistamaan. Onneksi pääsee juoksemaan pallon perässä niin saa purettua tuota kireää oloa mikä mulla on ollut nyt pari päivää. Eilenä mulla oli kiva päänsärky koko päivän.
Nyt pää ei tunnu kipeältä ja se on hyvä. Aamu alkanut mustalla kahvilla onneksi se herätti. Nukuin hyvin viime yönä. Heti kun menin eilenä illalla nukkumaan niin nukahdin heti. Heräsin jo puoli viideltä tänään.
Kohta alan tiskaamaan ja siivoan keittiötä koska on vähän sotkuista.
Otan aamulääkkeet hetken päästä ja mun ei tarvitse tällä viikolla hakea mitään muita lääkkeitä paitsi nuo karpalokapselit. Ensi viikolla mä haen seuraavan kerran leponexia. Sitä saa taas hakea koska olen käynyt verikokeissa. Seuraava verikoe aika on 4 päivä heinäkuuta puoli yhdeltä.
Huomenna tulee rahaa. Ihan hyvä koska mun pitää ostaa se aurinkorasva koska viikonlopulle on luvattu hellettä ajattelin olla ulkona silloin. Ottaa aurinkoa ja juoda vähän siideriä samalla kuunnellen hyvää musiikkia. Olen menossa poikaystävän luokse juhannuksena.
Ylihuomenna näemme! Ihanaa. On ollut sitä kova ikävä. Kivaa jo lähteä torstaina juhannuksen viettoon tulee pitempi viikonloppu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.