IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pakko katsoa vika salkkarit jakso.Keskiviikko 22.06.2022 05:46

Tänään siivoan kämpän ja pesen pyykkiä. Huomenna olen sitten lähdössä juhannuksen viettoon poikaystävän luokse. Olen melkein pakannut kaikki. Otan nyt paljon vaihtovaatetta mukaan koska viikonlopulle on luvattu hellettä. Pakkaan myös mukaan mun kannettavan ja tabletin. Voi katsoa sitten niiden kautta sarjoja ja animea. Pitää tehdä kauppalappu mitä ostaa kaupasta sitten huomenna ruokaa ja jotain juotavaa. Sanoin poikaystävälle että voitaisiin ostaa pihviä, makkaraa, perunasalaattia..kunnon grilliruokaa. Alkossa pitää käydä ostamassa viinipullo ja sitten siideriä ja lonkeroa. Kunnon juhannus juomat. Aijon tänään käydä lidlissä ostamassa sen aurinkorasvan mikä maksoi 12 euroa.
pakko ostaa koska mä muuten palan jos olen auringossa. Oli hyvät jalkapallopelit eilenä. Mä tein kolme maalia ja vahingossa oman maalin.
Olin hyökkääjä alkuun ja loppuajan puolustaja. Kentällä oli aika kuuma kun pelattiin. Onneksi vesipullo oli mukana. Mulla oli eilenäkin pää vähän kipeä. Nyt olo tuntuu ihan hyvältä. Ei ole onneksi ahdistanut ja se on hyvä. Viikko sujunut tähän asti ihan hyvin. Tänään tulee viimeinen salkkarit jakso. Eilinen jakso jäi jännään kohtaan. Nyt tämän päivän jaksossa ammutaan joku Jää dramaattiseen kohtaan taas. Nyt otan aamulääkkeet ja alan imuroimaan. Kun siivoan niin aijon kuunnella samalla hyvää musiikkia. Teen aina niin. Aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin. Näköjään tänään paistaa aurinko. Jee! piristää mieltä.
Nyt nautitaan täysillä kesästä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.