IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikko on alkanut hyvin. Nyt on paljon pirteämpi olo kun ei tarvitse syödä antibioottikuuria. Se lääke pisti todellakin väsyttämään. Olen taas oma iloinen itseni ja nautin tästä hyvästä olosta. Selvisin verikokeista paitsi että mä olin ihan hikinen kun kävelin sinne terveyskeskukseen. Se hoitaja sanoi mulle siellä kun oli ottamassa multa verikoetta että: "Sä olet ihan hikinen." Yllätyin sen kommentista ja vastasin että: "Kyllä, koska kävelin tänne terveyskeskukseen." Kun olin käynyt verikokeissa niin menin kauppaan. Ostin teetä ja jätskiä. Söin puffet jäätelön mikä on mun lemppari. Tänään on jalkapallopelit pitkästä aikaan iltapäivällä. On ollut niin kuuma ettei olla nyt pelattu jalkapalloa. Nyt on onneksi pikkasen viileämpää niin on mukavampi pelata. Hyvällä fiiliksellä olen menossa pelamaan. On varmasti hauskaa. Siinä tulee hyvin liikuntaa taas kun pääsee juoksemaan kentällä. Kohta otan aamulääkkeet ja siivoan keittiön.
En eilenä päässyt pesemään pyykkiä koska pesukone oli koko ajan varattu. Toivon että nyt pääsee pesemään koska mulla on aika kiva pyykkivuori. Vien pyykit hetken päästä. On koko ajan pakko vaihtaa vaatetta kun hikoilee. Aina kun menee ulos ja tulee sisälle niin kamala hiki. Onneksi ilmat alkaa nyt viiletä.
Pikkasen helpottaa sitten oloa. Aamulenkille olen menossa taas. Menen tuonne pururadalle olin siellä eilenäkin lenkillä. Eilenä tuli asumistuki niin sain siirrettyä 60 euroa säästötilille. Alan nyt säästämään taas. Päätin myös sen etten shoppaile nyt koska mä en tarvitse mitään.
Mulla on kaappi täynnä vaatteita niin hyvin pärjään niillä loppuvuoden.
Sukkia ja alushousuja saan vaan ostaa ei mitään muuta. Päätin myös sen etten osta nyt enää kesävaatteita. Niitäkin mulla on aika paljon.
Nyt kaikki ylimääräinen raha säästötilille. Alan myös sen takia säästämään jos vaikka mennään kavereiden kanssa laivalle loppuvuodesta. Ollaan jo vähän suunniteltu sitä reissua. Olisi kivaa päästä taas laivalle pitkästä aikaan. Toivotaan että päästään tänä vuonna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.