IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aloitan tässä kuussa kuntosalin.Keskiviikko 03.08.2022 05:19

Heräsin jo tänään vähän yli neljä ennen herätyskelloa. Nousin ylös ja join äsken aamukahvit. Viikko mennyt todella hyvin ei ole pahasti ahdistanut.
Pää on ollut vähän kipeä ja kireä olo. Kyllä se siitä helpottaa jossain vaiheessa. Olen lenkkeillyt paljon mikä on vähän auttanut tuohon päänsärkyyn. Saa happea mikä tekee vaan hyvää. Tässä kuussa alan käymään taas salilla pari kertaa viikossa. Hyvällä fiiliksellä aloitan taas kuntoilun tekee vaan hyvää mun kropalle ja mielelle. Kunto pysyy edelleen hyvänä kun käy salilla ja lenkkeilee. Sekin on hyvä juttu että mä asun aika lähellä tuota kuntosalia niin on lyhyt matka kävellä sinne.
Ajattelin aina käydä maanantaisin ja keskiviikkoisin illalla. Eilenä oli jalkapallopelit. Sain tehtyä pari maalia olin alkuun hyökkääjä. Pelattiin noin puolisentuntia. Onneksi ei ollut kauhean kuuma kentällä niin hyvin pystyi pelaamaan. Ensi viikolla on pelit taas.
Huomenna tulee rahaa ja perjantaina ihan hyvä niin selviää sitten taas. Kohta pitää maksaa vuokra. Maksan sen heti aina alkukuusta kun saan sen. Viikonloppuna olen menossa poikaystävän luokse jos kaikki vaan menee hyvin tällä viikolla. Ihanaa taas päästä viettämään sen kanssa aikaa. Katsellaan ihan varmasti netflixistä leffoja viikonloppuna. Pitää ostaa jotain leffamässyä kun katsoo. Sitten me juodaan, valvotaan, saunotaan...viikonloppuna on vissiin aika lämmin sää helteet tulee takaisin. Tänään aijon siivota niin huomenna pesee sitten vaan pyykit.
Vaihdan kohta puhtaat lakanat sänkyyn. Pesen sitten huomenna lakanapyykkiä ja loput vaatteet mitä on kertynyt. Nyt otan aamulääkkeet ja tiskaan. Uskon että tästä tulee ihan mukava päivä.
Näen taas yhtä mun kaveria illalla menen sen luokse kylään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.