IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olin eilenä lahdessa.Torstai 04.08.2022 05:40

Eilenä tuli käytyä lahdessa markkinoilla oltiin yhden porukan kanssa siellä.
Paljon oli ihmisiä ja kiva katsella mitä myytiin. Näin siellä muutaman hienon laukun. En ostanut mitään katselin vaan. Siellä oli paljon metrilakukojuja joka puolella. Vaatteita myytiin paljon..vaikka mitä laidasta laitaan. Siinä se iltapäivä meni mukavasti. Kun tultiin takaisin niin lähdin lenkille. Tein noin puolentunnin lenkin oli aika lämmin eilenä. Näin myös eilenä yhtä mun kaveria. Olin sen luona kylässä. Juteltiin niitä näitä tänään taas näemme. Huomenna olen menossa viikonlopuksi poikaystävän luokse. Ei olla nähty nyt pitkään aikaan niin on ihanaa että näemme taas. Päästään viettämään mukavaa viikonloppua. Tänään on tullut rahaa asumistuki. Huomenna tulee lisää rahaa. Pitää maksaa tuo vuokra minkä olen jo saanut. Maksan sen heti huomenna aamulla. Hyvä että tulee rahaa niin pystyy ostamaan viikonlopuksi ruoat ja juomat.
Ajattelin tänä viikonloppuna juoda vaan siideriä ja lonkeroa. Nyt ei tee viiniä mieli joku toinen kerta. Mansikkalime siideriä pitää ostaa pari tölkkiä koska se on mun lempi siideri. Se on jotenkin ihanan makeaa niin sen takia tykkään juoda sitä. Olo on tällä hetkellä aika hyvä. Viikko mennyt yllättävän hyvin mikä on hyvä juttu. Ei ole pahasti ahdistanut ja se on hyvä. Kohta otan aamulääkkeet ja jatkan siivoilua. Pyykkiä pesen myös niin saa nekin hoidettua. Onneksi mulla on koko aamu aikaa siivota.
Laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle. Näyttää olevan hyvä sää niin käyn taas tänään lenkillä. Teen päivällä sen lenkin niin illan voi ottaa sitten ihan rennosti katson loppuillan noita mun sarjoja. Odotan jo innolla salkkareita. Jee, ensi viikolla alkaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.