IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen iloinen! :)Sunnuntai 14.08.2022 06:06

Viikonloppu kohta vietetty on ollut kiva viikonloppu kun ei ole ollut mihinkään kiire. Olen käynyt lenkillä, katsonut Love island ohjelmaa, nukkunut päikkäreitä, herkutellut..eilenä mä katsoin Love islandia varmaan neljä tuntia putkeen. Olen kerennyt katsomaan 13 jaksoa ja jaksoja on 50. Tänään jatkuu taas katsominen saa hyvin sunnuntai päivän kulumaan. Olo ja fiilis on todella hyvä tällä hetkellä. Olen ollut positiivinen ja iloinen eli oma itseni. Ahdistusta ei ole ollut yhtään tällä viikolla. Onneksi nuo lääkkeet lievittävät ahdistusta esimerkiksi tuo masennuslääke. Nyt kun olen lenkkeillyt paljon niin sekin on lievittänyt hyvin ahdistusta kun saa kunnolla raitista ilmaa. Lenkkeilen joka päivä. Teen päivän aikana noin tunnin lenkin yhteensä. Pakko sanoa että mulla on todella hyvä kunto jaksaa kävellä pitkiä matkoja. Täällä missä mä asun niin on paljon erilaisia lenkkireittejä niin niitä voi aina vaihdella.
Kohta aloitan salilla käymisen ja olen innoissani. Alan treenata kovaa niin tekee kropalle hyvää. Otan kyllä alkuun kevyesti koska mä olin salilla viimeksi keväällä. Aloitan pienillä painoilla ja sitten nostan niitä pikkuhiljaa. Uskon että ekalla sali kerralla paikat ovat varmasti alkuun kipeät. Kyllä mun lihakset sitten tottuu. Aijon käydä tänään lidlissä menen pyörällä ja otan repun niin saan kaikki mun ostokset siihen. Voisi ostaa lidlistä tuota mehukivennäisvettä pari pulloa. Maksaa alle euron pullo.
Join eilenä pepsi max lime limua samalla kun katsoin love islandia.
Mun lempi limu mitä ostan aina. Nyt otan aamulääkkeet ja vien kohta roskat ja tiskaan. Aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.