IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mökkeilemään. :)Maanantai 15.08.2022 04:47

Huomenna olen lähdössä parksi päiväksi yhdelle mökille hyvän porukan kanssa. Meille tulee varmasti mukava reissu. Ihanaa päästä samalla vaihtamaan vähän maisemaa mikä piristää. On luvattu todella lämmintä ja mä aijon heittää vihdoinkin mun talviturkin eli koitan mennä uimaan. Olen pakannut jo mun bikinit. Aijon saunoa siellä niin paljon kun vaan pystyy koska mä rakastan saunaa. Olen melkein pakannut kaikki mutta on vielä pieni vaatekriisi että mitä vaatetta otan mukaan ja mun kassi on jo aika täynnä niin joudun vielä ottamaan repun niin siihen sitten saa loput tavarat. Lähdemme huomenna päivällä ja matka kestää sen puolitoista tuntia. Mun on pakko ottaa aurinkorasva etten pala koska me ollaan varmasti aika paljon ulkona. Olen aika innoissani reissusta. Onneksi on hyvä olo ja fiilis niin on kiva lähteä. Aijon olla koko reissun oma iloinen itseni. Pitää tänään käydä ostamassa pari pulloa limua niin siinä on mun juomat mökkireissulle. En juo alkoholia nyt riittää hyvin limu.
Heräsin jo neljältä tänä aamuna. No ei se mitään aloin vaan keittämään aamukahvia. Otan kohta aamulääkkeet ja pitää jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Leponex lääke on seuraava mitä mun pitää hakea. Haen sitä loppuviikosta kun tulen takaisin reissusta. Eilenä mä katselin vaan taas love islandia. Tänään jatkuu katsominen. Olen niin jäänyt siihen koukkuun. Koitan muistaa katsoa salkkarit tänään. En saa unohtaa sitä!
Tänään ajattelin soittaa parhaalle kaverille ja kysellä miten sillä menee.
On ollut sitä vähän ikävä ja olisi taas kiva nähdä pitkästä aikaan.
No onneksi voi soittaa aina toiselle. Pesen pyykkiä tänään niin saa nekin hoidettua ennen reissua. Alan heti aamusta pesemään.
Nyt hyvät musat soimaan ja mökkeily fiilis päälle. Jatkan tässä samalla pakkailua. Innolla odotan lähtöä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.