IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Väsyttää mutta ei onneksi ahdista.Keskiviikko 24.08.2022 06:10

Viikko on mennyt tähän asti ihan hyvin paitsi että on vaan koko ajan väsynyt olo. Yhtään ei ole ahdistanut ja se on hyvä. Mielummin väsymys kun taas ahdistus jos pitäisi valita jompi kumpi. Hetki ja päivä kerrallaan menen tätä viikkoa. Odotan jo kovasti viikonloppua että pääsee poikaystävän luokse. On ollut ikävä sitä ja sillä on ollut mua ikävä. Tein päätöksen etten aijo juoda alkohollia tänä viikonloppuna Ihan sen takia koska mua väsyttää paljon tällä hetkellä ja alkoholi vaan pahentaa mun oloa entisestään jos juon. Limua aijon vaan juoda viikonloppuna.
Mä ja poikaystävä varmaan katsellaan koko viikonloppu netflixiä. Siinä viikonloppu menee mukavasti. Sanoin myös poikaystävälle että voitaisiin tehdä jotain hyvää ruokaa. Ei olla vielä päätetty että mitä mutta se kyllä selviää viimeistään silloin kun ollaan kaupassa. Ensi viikolla aloitan salitreenit. Maanantaina olen menossa ja olen innoissani. Alan käymään pari kertaa viikossa. Pitää katsoa mitkä salivaatteet laitan päälle kun menen. Mulla on noita david urheiluvaatteita. Ajattelin niitä shoppailla lisää jossain vaiheessa jos tokmannille tulee uusia tai on alennukssa.
Tänään teen ruoaksi lohikeiton. Kävin eilenä kaupassa ostamassa ainekset lohisuikaleet oli aika kalliita maksoi 5 euroa. Ostan aika harvoin niitä koska on kallista. Teen välillä myös lohikastiketta riisin kanssa sekin on hyvää. Huomenna teen mifukastiketta ja riisiä. Teki mieli mifua lihan sijasta. Ensi viikolla varmaan teen jauhelihasta jotain ruokaa taas. Nyt otan aamulääkkeet ja voisi alkaa siivota kämppää sekä vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn. Huomenna pesen pyykkiä taas.
Uskon että tästä tulee mukava päivä onneksi aamukahvi herätti mut tänä aamuna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.