IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vihdoinkin perjantai ja viikonloppu! Mä heräsin jo tänään ennen herätyskelloa. Olen innoissani koska olen menossa poikaystävän luokse viikonlopuksi. Päästään viettämään mukavaa viikonloppua. Suunniteltiin että katsomme netflixiä, tehdään hyvää ruokaa, saunotaan, käydään lenkillä, nukutaan, valvotaan kaikkea rentoa ja mukavaa. Meillä ei ole mikään kiire eikä nyt tarvitse koko aikaa katsoa mitään kelloa. Aijon vaan olla ja nauttia sen tosiaan päätin etten juo alkoholia yhtään ja se on hyvä päätös. Ajattelin pitää taas tipattoman kuukauden mikä tekee hyvää.
Siinä myös säästää kivasti rahaa. Aijon nyt vaan keskittyä siihen että mulla on hyvä olo eikä ahdista tai masenna. Jos juon nyt alkoholia niin ensi viikolla mulla on sitten aika paska olo. Se vaikuttaa aina myöhemmin se alkoholi. Aina kun juon niin en koskaan ota silloin aamu tai iltalääkkeitä. Ei kannata muuten mä oksennan. On tullut testattua kun olen juonut alkoholia ja ottanut iltalääkkeet. Nyt mulla on paljon pirteämpi olo mitä alkuviikosta ja se on hyvä merkki. Varmaan se mökkireissu viime viikolla pisti väsyttämään. Oli paljon muita ihmisiä samalla siinä ja olin aika sosiaalinen ne pari päivää. Kohta jatkan pakkaamista olen melkein pakannut kaikki ja tiedän mitä puen päälle tänään niin ei ole vaatekriisiä. Laitan nuo yhdet mun kivat legginsit ja t-paidan minkä ostin desuconista. Kevyet vaatteet koska tänään on tulossa lämmin päivä.
Illalla on varmaan jotain 24 astetta ainakin lämmintä kun lähden.
Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia. Viikonloppu fiilis päälle aijon nauttia täysillä viikonlopusta. Ai niin pitää käydä pankin sivuilla katsomassa mun rahatilanne. On varmasti sen verran rahaa kyllä että saa ostokset ostettua kaupasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.