IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään alkaa salitreenit!Maanantai 29.08.2022 05:05

Oli todella rentouttava viikonloppu poikaystävän luona. Valvottiin, nukuin pitkään, tehtiin hyvää ruokaa kanaa ja riisiä, saunottiin ja pidettiin lauantaina leffailta niin ja nukuin lauantaina iltapäivällä pitkät päikkärit.
Ostettin kaupasta melkein kilo irtokarkkeja ja sipsiä hyvät leffamässyt.
Hyvä minä en juonut yhtään alkoholia. Poikaystävä joi muutaman lonkeron viikonloppuna eikä se mua onneksi haitannut. Sen tosiaan päätin että pidän tipattoman kuukauden haluan nyt että mulla on hyvä olo. Siinä säästää myös muutaman euron kun ei osta nyt yhtään alkoholia.
Olo ja fiilis tuntuu hyvältä tällä hetkellä. Heräsin taas ennen herätyskelloa. Syy miksi on hyvä fiilis koska tänään aloitan mun salitreenit.
Menen tuossa illalla treenaamaan. Alan nyt käymään maanantai ja keskiviikko iltaisin. Tekee vaan kropalle todella hyvää ja aijon myös jatkaa lenkkeilyä aina silloin kun ei ole salitreenejä. Kroppa pysyy kunnossa ja koitan syödä terveellisesti. Eli ei yhtään sokeria viikolla paitsi viikonloppuisin sallin herkuttelun. Tänään pitää jakaa viikonlääkkeet dosettiin nyt on kaikkia lääkkeitä koska hain leponexia viime viikolla. Mulla on verikokeet taas puoli yhdeltä ajattelin mennä pyörällä niin sillä pääsee nopeasti. Ai niin pitää muistaa laittaa tuo mun sähköpotkulauta lataukseen ajelin sillä viime viikolla. Tällä viikolla alkaa Big brother! Olen niin odottanut sitä koko tämän vuoden. Pakko katsoa joka ikinen jakso kun se tulee. Voidaan sitten keskustella parhaan kaverin kanssa siitä sekin on bb fani. Mielenkiinnolla haluan nähdä millaisia asukkaita astuu sitten taloon. Sekä millaisia viikkotehtäviä niille tulee. Odotan innolla! Aijon katsoa ne kaikki sitten ruudusta koska ne voi katsoa sieltä koska vaan. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Pitää myös kohta katsoa mitkä David urheiluvaatteet laitan päälle salille. Mulla on niitä paljon ja haluan kovasti ostaa uusia jossain vaiheessa. Onneksi asun todella lähellä tuota tokmannia. Siitä tulikin mieleen että pitää ostaa uusia sukkia koska mulla on kaikki sukat rikki. Rahaa tulee taas tällä viikolla niin käyn ostamassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.