IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olisi kivaa mennä taas kärkkäiselle.Keskiviikko 31.08.2022 05:48

Eilenä oli ihan mukava päivä. Kävin aamulenkillä pururadalla, tein hyvää ruokaa ja hyvät jalkapallopelit oli iltapäivällä. Tällä kertaa oli miehet vastaan naiset ja miehet voitti. Sain tehtyä kyllä kolme maalia mutta miehet oli parempia. Tänään taas illalla salitreenit hyvällä fiiliksellä olen menossa treenaamaan. Se on hyvä että olen innostunut kuntoilemaan koska se tekee vaan hyvää mielelle ja kropalle. Aijon ottaa käyttöön tuon mun uuden vesipullon minkä ostin jokin aikaa sitten kärkkäiseltä. Maksoi 20 euroa mutta se on kunnon vesipullo. Olisi ihanaa päästä taas kärkkäiselle shoppailemaan. Voisi mennä poikaystävän kanssa sinne joskus. Katsoo jos vaikka tässä syksyllä mentäisiin. Nyt kun syksy alkaa niin myyntiin on tulossa kivoja syysvaatteita. Yhden kaverin kanssa me tehdään se shoppailureissu joku viikonloppu. Käydään syömässä jossain niin sitten jaksetaan sen jälkeen shoppailla. Innolla odotan että pääsee cubukselle se on mun lempi vaateliike. Aijon kyllä käydä sitten muissakin vaateliikkeissä. Olo on ollut todella hyvä tähän asti viikko mennyt hyvin.
Olen ollut paljon pirteämpi ja iloisempi ja se on hyvä. Ei ole nyt ahdistanut tai ollut mitään masennusta. Nyt taas on hyvä kausi pystyy elämään tämän sairauden kanssa. Onneksi on lääkkeet mitkä auttaa aika paljon.
Pystyy jotenkin elämään tätä elämää. Harhoja mulla ei ole ollut pitkään aikaan enkä ole joutunut syömään rauhoittavia se on vaan hyvä asia.
Nyt on taas kaikkia lääkkeitä niin ensi viikolla ei tarvitse hakea mitään lääkettä. Nyt kun kävin tällä viikolla verikokeissa niin saa hakea leponexia. En eilenä katsonut salkkareita koska en kerennyt. No tänään katson molemmat jaksot ennen salitreenejä. Uskon että tästä tulee hyvä päivä nyt otan aamulääkkeet ja vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn.
Huomenna pesen sitten lakanapyykkiä samalla kun siivoan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.